معاون آموزش و پرورش: مگر می‌شود دانش‌آموز پنج صبح از خواب بلند شود و شش صبح امتحان بدهد؟

همای خبر:محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در دولت شهید رئیسی در برنامه «معلمانه‌ های شهید جمهور؛ خدمات و دستاوردهای شهید رئیسی در آموزش و پرورش»:

🔸متاسفانه شاهد این هستیم که به دلیل مسئله ناترازی انرژی مدارس را تعطیل می‌کنیم؛ چند روز در سال‌های گذشته دانش آموزان ما از آموزش بی‌بهره شدند؟ مسئله کیفیت آموزش و مهارت آموزی را اینطور می‌خواهیم دنبال بکنیم؟

🔸طبیعتاً در آموزش غیرحضوری مهارت کلاً تعطیل است و بحث کیفیت آموزش و یادگیری دانش آموزان طبیعتاً صد در صد محقق نمی‌شود؛ اینها مسائلی است که ما با آن مواجه هستیم.

🔸الان مصوب کردند ساعت شروع مدارس ساعت ۶ صبح باشد؛ دانش آموز مگر می تواند ساعت ۵ صبح بلند شود و ۶ صبح به مدرسه برود و امتحان بدهد؟ این باعث افت یادگیری دانش آموزان می شود.

About سردبیر ارشد

Check Also

احداث پل ۱۰۰ میلیارد تومانی لاهیجان؛ راهکاری برای کاهش ترافیک میدان سردار جنگل

احداث پل ۱۰۰ میلیارد تومانی لاهیجان؛ راهکاری برای کاهش ترافیک میدان سردار جنگل   اختصاصی …