چاپ مطلب چاپ مطلب

مواظب باشید، تن ماهی شما را فلج کرده و می کشد!

همای گیلان:  تحقیقات نشان می‌دهد مصرف ماهی تن به دلیل داشتن مواد سمی برای بدن بسیار زیان‌آور است.
طعم دلپذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی تن، آن را به غذایی دلچسب و محبوب بدل کرده است.
4654612_606
محققان بر این باورند گوشت ماهی تن دارای مقدار اندکی جیوه است. این ماده سمی می‌تواند عملکرد عادی اعضای داخلی بدن را به کلی بی حس کرده و حتی باعث مرگ انسان شود.
تحقیقات اخیر وجود مقادیر اندکی از جیوه را در ماهی‌های تن موجود در بازار تایید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود.
ماهی‌های زیادی در طبیعت یافت می‌شوند که با داشتن مواد سمی مثل جیوه و متیل، سیستم مرکزی اعصاب را هدف قرار می‌دهند.
گفته می‌شود ۴۰ درصد مواد سمی انباشته در گوشت ماهی‌های مختلف را می‌توان ناشی از عملیات صنایع غذایی مثل کنسرو کردن ماهی‌ها دانست.
ماهی تن از اقیانوس‌های مختلف جهان صید و جمع‌آوری می‌شود و اقدامات ناسالم زیست محیطی مثل حادثه اتمی فوکوشیما را می‌توان از عوامل آلودگی آن‌ها به شمار آورد. به عبارتی مواد انباشت شده در اعضای داخلی این ماهی‌ها باعث ابتلا به فلجی و سرطان می‌شود.
حذف ماهی تن از برنامه غذایی غیرممکن به نظر می‌رسد، بنابراین پیشنهاد ما این است که مصرف این ماهی را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید تا از بروز بیماری‌های مهلک جلوگیری کنید.//باشگاه  خبرنگارن
14380610577

About سردبیر

Check Also

با خرید یک ملک توسط مدیریت شهری ظرفیت فضای پارکینگ امیرمؤمن لاهیجان افزایش یافت

با خرید یک ملک توسط مدیریت شهری ظرفیت فضای پارکینگ امیرمؤمن لاهیجان افزایش یافت با …