چاپ مطلب چاپ مطلب

نقد سازنده و عالمانه به روند توسعه کمک شایانی می کند

اختصاصی همای خبر/نقد سازنده و عالمانه به روند توسعه کمک شایانی می کند

شهردار واجارگاه در شرق استان گیلان روز سه‌شنبه در آیین تجلیل از فعالان رسانه و خبرگزاری ها با مهم خواندن نقش و جایگاه خبرنگاران در روند توسعه گفت:

 مطمئنا نقد سازنده و عالمانه و به دور از حب و بغض به روند توسعه کمک شایانی می کند و ما به جد از آن استقبال می کنیم.

مهندس فرزاد قلی پور افزود:

 آنچه از خبرنگاران انتظار می رود این است که در این مسیر گام برداشته تا شاهد شکوفایی و اعتلای این شهر در شاخص های مختلف توسعه باشیم.

وی در ادامه سخنان خود از سرمایه‌گذاری ۵۲میلیارد تومانی شهرداری واجارگاه برای افتتاح پروژه‌های عمرانی این شهر در هفته دولت خبر داد و از رویکرد و نگاه مسئولانه و متعهدانه اعضای شورا در تحقق این امر قدردانی کرد.

مدیر اجرایی شهر واجارگاه از جمله این پروژه های مهم را اجرای آبیاری قطره ای هوشمند با هدف مدیریت در مصرف آب که این پروژه در سطح استان بی نظیر یا کم نظیر است عنوان کرد.

قلی پور از دیگر طرحها را ساماندهی حرم مطهر شهید گمنام، روشنایی بلوار شهر واجارگاه و …اعلام کرد.

به گفته وی ، تمامی این تلاش ها در راستای افزایش سطح رضایتمندی مردم فهیم و نجیب شهر واجارگاه صورت گرفته است.

روح الله آقاجانی واجاری رئیس شورای اسلامی شهر واجارگاه هم در این مراسم با تمجید از نگاه خبرنگاران به روند توسعه تصریح کرد:

 آنچه از خبرنگاران انتظار می رود این است که در هدایت افکار عمومی و جهت دهی مطالبات مردم بیش از گذشته اهتمام لازم را داشته باشند.

وی حفظ روحیه انتقادی و مطالبه گری از سوی خبرنگاران را مورد تاکید قرار داد و گفت :

 انعکاس صحیح و دقیق خبر باعث اعتماد عمومی مردم به جایگاه خبر و رسانه می شود و می طلبد از این طریق اعتماد عمومی را افزایش دهید.

رئیس شورای اسلامی شهر واجارگاه ، نگاه سلیقه ای را زیبنده کار خبرنگاران ندانست و بیان کرد:

بی شک این رویه کار حرفه ای خبرنگار را با چالش جدی مواجه خواهد کرد.

وی در خاتمه سخنان خود بر لزوم ارتباط دو سویه و موثر اصحاب رسانه با اعضای شورای اسلامی و مدیریت اجرایی شهر تاکید و گفت : بی شک خروجی آن به منافع و مصالح شهر منتهی خواهد شد.

در ادامه این مراسم آقایان کیوانی، رستم پور، مردان و نبی پور از دیگر اعضای شورای اسلامی شهر واجارگاه هر یک در خصوص نقش و جایگاه خبرنگاران و ایجاد تعاملات بیشتر و سازنده میان خبرنگاران و اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار مطالبی ارائه دادند.

✍️خبرنگار عباس جعفری

📸خبرنگار همای محمدسالدیده

 

About مدیر خبر1

Check Also

فرماندار لاهیجان در جلسه ساماندهی و حفظ آثار و بناهای تاریخی اماکن دولتی: توسعه زیرساخت‌های گردشگری کلید اشتغال و توسعه پایدار شهرستان است

فرماندار لاهیجان در جلسه ساماندهی و حفظ آثار و بناهای تاریخی اماکن دولتی: توسعه زیرساخت‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *