همزمان با یوم ا.. دهه فجر 7 پروژه شهرداری شلمان  افتتاح شد

اختصاصی همای گیلان:همزمان  با فرارسیدن  یوم ا.. دهه فجر 7 پروژه شهرداری شلمان با حضور لاهوتی نماینده مردم شهرستان لنگرود، جوادپور فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر شلمان، خانواده معظم شهدا و مردم شلمان به بهره برداری رسید.

در این مراسم اصغری رئیس شورای شهر شلمان ضمن خوش آمد گویی خدمت مهمانان و همچنین تبریک یوم ا.. دهه  فجر گفت : در سال 57 ، انقلاب ما به رهبری امام راحل و خون هزاران شهید والامقام این کشور به پیروزی رسید و حاصل این انقلاب همین شهدایی هستند که ما امروز در خدمت این بزرگواران هستیم .

اصغری بیان داشت : از دست آوردهای  این انقلاب این بوده است که امام  راحل، شیعه را به جهانیان معرفی نمود و  دو ابر قدرت شرق و غرب را برای همیشه شکست داد.

وی در ادامه به معرفی این پروژه پرداخت و گفت : بازسازی گلزار شهدای سید علی کیاء  اعتباری بالغ بر 700000000 ریال داشته است که جا دارد از جانب اعضای شورای شهر شلمان و شهردار محترم از تمام کسانی که به صورت شبانه روز در جهت آماده سازی این پروژه تلاش نموده اند، قدردانی نمایم.

در افتتاح این پروژه جوادپور فرماندار لنگرود ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت : لیاقتی که نصیب ما شده است تا امروز در خدمت این شهدا باشیم ، به پاس قدردانی از این شهیدان است.

جوادپور بیان داشت :  با وجود تمام مشکلاتی  که در کشور وجود دارد،حاصل این انقلاب و نظام اقتداری است که هیچ کس نمی تواند از کشور ما این اقتدار را بگیرد. امروز در کشور ما هیچ کس حق ندارد حتی به ضعیف ترین قشر جامعه ظلم و ستمی نماید و این از افتخارات امام و نظام است.

وی اظهار داشت : همانطور که در سال 57 برای  حفظ و پیروزی این انقلاب زحمت کشیده ایم امروز نیز باید در این مکان وفاداری خود را با رهبر کشور محکم نموده، به نظام و دولت اعتماد کنیم و با همین رویه به جلو حرکت نماییم.

از دیگر سخنران این مراسم نماینده مردم شهرستان لنگرود بود، وی بیان داشت : این نظام و انقلاب حرکتی را آغاز نموده است که یقینا دشمنانی را به همراه خواهد داشت. انقلاب ما به برکت خون شهدا به پیروزی رسیده  است  و یقینا تا زمانی که چنین جوانانی در کشور ما هستند هیچ  دشمنی بر ما پیروز  نخواهد گشت.

لاهوتی نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی افزود : امروز 5 کشور بزرگ جهان که مدعی اداره جهان هستند در یک سو قرار دارند و ایران در مقابل آنان و مذاکرات با اقتدار و هدفمندانه به پیش می رود و یقینا شکست با دشمنان ما خواهد بود.

وی تصریح کرد : شلمان یکی از شهرهایی است که با توجه به موقعیت جغرافیایی خود باید تبدیل به یک شهر بزرگتر و پیشرفته شود. موافقت اولیه برای تبدیل شدن شهر شلمان به  بخش از وزیر کشور گرفته شده و امیدواریم بزودی تصویب نهایی آن صورت پذیرد.

حسن زاده شهردار شلمان نیز در این برنامه ضمن تبریک دهه فجر و همچنین تقدیر و تشکر از اعضای شورای شهر و مجموعه شهرداری و همه کسانی که در پشبرد پروژه ها یاری رسان ما بوده اند گفت : در ایام یوم ا… دهه فجر 7 پروژه شهرداری شلمان افتتاح می شود که امیدواریم بر مردم شهر شلمان مبارک باشد.

حسن زاده  به معرفی این 7پروژه پرداخت و گفت : اجرای لوله گذاری جهت هدایت آبهای سطحی با اعتبار 1200000000 ریال، آسفالت معابر سطح شهر با اعتبار 4160000000 ریال، فرش موزائیک سطح شهر با اعتبار 3200000000 ریال، بازسازی گلزار شهدای سید علی کیاء با اعتبار 700000000 ریال، روشنایی و فضای سبز با اعتبار 600000000 ریال، نصب جدول و میدان با اعتبار 700000000 ریال وگابیون بندی حاشیه شلمانرود 500000000 ریال از پروژه های این ایام بوده است.

وی بیان داشت :  اعتبار کل این 7 پروژه 11060000000 ریال بوده ، که از این میان 1660000000 از اعتبارات استانی و مابقی از اعتبارات داخلی تامین شده است.

 

download (1) download (2) download (3) download (4) download (6) DSCN2417 download (5) - Copy download (1) - Copy download (2) - Copy