چاپ مطلب چاپ مطلب

چای را تازه دم و کم رنگ بنوشید

چای را تازه دم و کم رنگ بنوشید !

چای میکروبهای دهان را کاهش میدهد

اما چای مانده در بدن تولید سم میکند. مصرف چای مانده در دراز مدت باعث سردرد، تپش قلب و زخم معده میشود

About مدیر خبر1

Check Also

مینو محرز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است/ توصیه می‌کنیم مردم با حجاج روبوسی نداشته باشند

مینو محرز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ …