چاپ مطلب چاپ مطلب

کبد چرب چیست؟/محمود مقدسی

اختصاصی همای گیلان: چربی کبد یا همان جگر سیاه وقتی غذاهای آماده ی امروزی را مصرف می کنیم ؛ باید عوائد آن را نیز به پذیریم که ناشی از تنبلی است ؛ دوست داریم همیشه غذاهای گرم کردنی مصرف کنیم ؛ چاقی یکی از دلایل دریافت کالری وغذا های بیش از اندازه در بدن است متاسفانه چربی بیش از نیاز بدن وارد دستگاه گوارش می شود ؛ در نتیجه چون امکان دفع وجود ندارد ، در کنار کبد ذخیره می شود ، و برای سوزاندن چربی اهرم های ورزش ؛ و فعالیت های بدنی نیز استفاده نمی کنیم.داشتن استرس ؛ مصرف داروهای شیمیایی ؛ رژیم غذایی نادرست از جمله عواملی است که موجب چرب شدن کبد می شود.ممکن است کبد چرب در هنگام بار داری نیز رخ دهد.اگر از مواد سرخ کردی دوری کنیم بسیار خوب است .از موادی مثل شیر کم چرب استفاده کنیم ؛ سبزیجات و میوه های خام بیشتر استفاده کنیم و از مواد شیرین مثل بیسکویت و دسر ها کمتر استفاده کنیم ؛ همچنین از بستنی و نوشابه ها پرهیز کنیم ؛ در عوض از مواد خام مثل سیر و پیاز و استفاده از کلم در سالاد و آب لیمو ترش و مصرف چغندر برای سم زدایی بسیار مفید است. انواع میوه ها را میل کنید ؛ مثل پرتقال ، کشمش ، سیب وگلابی ، توت فرنگی وطالبی خیلی مفید است وباید جزو جیره ی غذایی قرار گیرد.لیمو ترش را آب بگیرید با یک لیوان آب جوشیده خنک شده روزی دولیوان دردو وعده میل کنید.عصاره ی شیرین بیان نیز که با دم گذاشتن مثل چای به مدت ۱۵ دقیقه در داخل فلاکس بماند موثر است. آرزو می کنم با خوردن غذاهای طبیعی خودمان را درمان کنیم و نیاز به دکتر و مواد شیمیایی نداشته باشیم و در سرسفره قبل از اینکه کاملا سیر نشدیم دست از غذا بکشیم که نتیجه ی آن سلامتی تمام جوارح خواهد شد. محقق: محمود مقدسی @ قم @ اول آدر ۱۳۹۷ تندرست وشاداب باشید@❤️❤️❤️

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

رشد گرانی‌ها و قیمت‌های کمرشکن امان مردم را بریده؛ دولت رئیسی فقط یک تماشاچی منفعل است

رشد گرانی‌ها و قیمت‌های کمرشکن امان مردم را بریده؛ دولت رئیسی فقط یک تماشاچی منفعل …