کشف انبار کالاي قاچاق 9 ميلياردي در صومعه سرا
فرمانده انتظامي صومعه سرا از کشف انبار کالاي قاچاق به ارزش بيش از 9 ميليارد ريال در اين شهرستان خبر داد
سرهنگ ” جعفر عدلي مژدهي “مبارزه با کالاي قاچاق را بستر ساز حمايت از توليد ملي و تحقق اقتصاد مقاومتي قلمداد کرد و اظهار داشت: مبارزه قاطع، هدفمند و موثر با عناصر قاچاق از مهمترين اولويت هاي پليس است.
وي در ادامه افزود: ماموران پليس آگاهي شهرستان در پي دريافت خبري مبني بر نگهداري و انبار کالاي قاچاق در انباري واقع در روستاي دوگور شهرستان صومعه سرا، رسيدگي به موضوع را دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامي شهرستان صومعه سرا بيان داشت: ماموران انتظامي با هماهنگي قضائي، در بازرسي از انبار مذکور انواع لوازم خانگي اعم از: سشوار، قاشق و چنگال ، کتري و قوري ، همزن برقي، چرخ خياطي، چايساز، پتو، اتو، سرخکن و… فاقد مدارک مثبته گمرکي را کشف کردند.
اين مقام انتظامي تصريح کرد: برابر اعلام نظر کارشناسان ارزش کالاي قاچاق کشف شده بيش از 9 ميليارد ريال برآورد و متهم پس از تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.
سرهنگ ” عدلي مژدهي ” در پايان از شهروندان خواست که براي ريشه کن کردن قاچاق با مجموعه انتظامي همکاري کنند و هرگونه اطلاعات و اخبار در اين زمينه را از طريق سامانه فوريت هاي پليسي 110 به پليس گزارش دهند

پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|