همای گیلان: مرحوم قاسم حسین نژاد حوالی ساعت یک بامداد چهارشنبه پس از حمله قلبی، دار فانی را وداع گفت.
مرحوم قاسم حسین نژاد متولد ۱۳۰۷ شهرستان لنگرود بود و و یکی که از عاشقان ادبیات گیلکی و فارسی به شمار می رفت و سال ها در حوزه شعر و ادبیات به جامعه ادبی در شهرستان لنگرود خدمت کرد و بیشتر سروده های ایشان با موضوعات آیینی، مذهبی و اجتماعی در قالب های غزل، قصیده و مثنوی شعر می سرودند. نمونه کارهای وی (دل شیدا، راز دل، گل خورشید، عقده دل، باران، بهار، نوید عشق، نماز و مناجات) که متاسفانه سروده های ایشان تاکنون در کتاب مستقلی چاپ نشده است اما شعرهایش در نشریات استانی و ملی بارها به چاپ رسده است.
مرحوم حسین نژاد بازنشسته شهرداری شهرستان کلاچای بود که با نهادهای فرهنگی استان از جمله ارشاد اسلامی، حوزه هنری همکاری داشت.
مراسم تشییع و خاک سپاری وی روز چهارشنبه ساعت ۱۷ عصراز بیمارستان امینی لنگرود تشییع و در قطعه هنرمندان این شهرستان به خاک سپرده می شود.
(نوید عشق)
نوید و وعده ها دادی تو ای عشق گلستان را به ما دادی تو ای عشق
الفبای محبت بر دل و گوش فرا خواندی و جا دادی تو ای عشق
به فن دلبری و دلربائی خبر ز آئینه ها دادی تو ای عشق
چو بلبل در سحر گاه بهاری به دل شور و نوا دادی تو ای عشق
چو افتادم بدامت پر کشیدی تن بیدل به ما دادی تو ای عشق
دل ما را به همراهت کشاندی بگو او را کجا دادی تو ای عشق
روحش شاد