چاپ مطلب چاپ مطلب

کیفرخواست پرونده چای دبش صادر شد

کیفرخواست پرونده چای دبش صادر شد

کیفرخواست پرونده چای دبش صادر شد

دادستان تهران: کیفرخواست پرونده چای دبش در ۶۱۳ صفحه صادر و به دادگاه ارسال شد.

همای خبر – نقل از جارستان: دادستان تهران اعلام کرد: کیفرخواست پرونده چای دبش در ۶۱۳ صفحه صادر و به دادگاه ارسال شد.

 

در این پرونده تاکنون برای ۶۳ نفر کیفرخواست صادر شده که بعضی از این افراد کارمند بانک، بعضی کارمند وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و سازمان توسعه و تجارت و تعدادی نیز از مدیران و عوامل گروه دبش و شرکت‌های وابسته به آن هستند.

 

اتهامات متهمین اصلی این پرونده، اخلال کلان و عمده در نظام اقتصادی و ارزی کشور، معاونت در این اتهام، تحصیل مال نامشروع و همچنین پرداخت و اخذ رشوه است.

 

در پرونده مذکور، علاوه بر مسائل و تخلفات ارزی گروه دبش، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی بدون ضوابط و مقررات در اختیار این گروه گذاشته شده که ۹ هزار میلیارد تومان آن معوق شده است.

 

تاکنون اموالی که از متهم اصلی این پرونده شناسایی و توقیف شده، حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

About نسرین عشقی

Check Also

 «#صدای_ایران»؛ شماره ۷۰ | #اتحاد_مقدس و زمزمه ابلیس با شعری از فردوسی 🖼 #سرمقاله هفتادمین شماره روزنامه اینترنتی رسانۀKHAMENEI.IR

«#صدای_ایران»؛ شماره ۷۰ | #اتحاد_مقدس و زمزمه ابلیس با شعری از فردوسی   🖼 #سرمقاله …