چاپ مطلب چاپ مطلب

گیلان، میزبان نشست سالیانه شبکه‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی در سال آینده

گیلان، میزبان نشست سالیانه شبکه‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی در سال آینده

پارک علم و فناوری گیلان، به عنوان دبیرخانه دائمی شبکه پارک‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی (INSTP)، در سومین نشست رؤسای شبکه‌های علم و فناوری سازمان همکاری کشورهای اسلامی که در شهر ازمیر ترکیه برگزار شد، حضور یافت.

 

در این نشست، پارک علم و فناوری گیلان برنامه خود را به عنوان نامزد میزبانی نشست سالیانه آینده ارائه کرد. پس از بررسی‌های انجام‌شده و رأی‌ نهایی هیات رئیسه، پیشنهاد این پارک مورد پذیرش قرار گرفت و پارک علم و فناوری گیلان و شهر رشت به عنوان میزبان بعدی این نشست انتخاب شد.

 

پارک علم و فناوری گیلان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران به عنوان دبیرخانه این شبکه انتخاب و به صورت رسمی توسط آقای پروفسور عطاءالرحمن هماهنگ کننده وقت کل کامستک (کمیته دائمی همکاری های علمی و فناوری سازمان همکاریهای اسلامی) در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۰ در پارک علم و فناوری گیلان افتتاح گردید. از جمله اهداف این شبکه فراهم سازی زمینه و مقدمات لازم جهت برقراری همکاری و تعامل بین پارک های علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها و واحدهای صنعتی در کشورهای اسلامی و بهبود وضعیت و نقش پارک های علم و فناوری کشورهای عضو در پروژه های توسعه ملی و منطقه ای است .

 

در حال حاضر ۳۳ پارک علم و فناوری و مرکز رشد از ۲۱ کشور اسلامی و همچنین ۳۰ پارک علم و فناوری و مرکز رشد از ایران عضو این شبکه هستند

About مدیر خبر1

Check Also

تحقق صددرصدی بودجه شهرداری لنگرود یک ماه قبل از پایان سال

تحقق صددرصدی بودجه شهرداری لنگرود یک ماه قبل از پایان سال ▫️محمد اسدیان رییس شورای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *