چاپ مطلب چاپ مطلب

۳۷ نفر میخواهند جایگزین سعید آگشته در شهرداری لاهیجان شوند!

 
  
 فرداد جنابی رئیس شورای شهر لاهیجان گفت: ۳۷ نفر متقاضی تصدی کرسی شهردار در لاهیجان هستند.
 
همای گیلان: وی با بیان اینکه در فضایی آرام و شفاف به بررسی برنامه‌های ارائه‌ شده نامزدها می‌پردازیم اظهار کرد: تخصص، سابقه مدیریتی، بومی بودن و ارتباط نزدیک با مردم در تصمیم‌گیری ما در انتخاب شهردار از میان گزینه‌های مذکور تأثیر به‌سزایی دارد.
 
جنابی گفت: هیچ گزینه ی از پیش تعیین شده برای تصدی پست شهرداری لاهیجان نداریم و انتخاب شهردار جدید لاهیجان بر اساس لیاقت و شایسته سالاری انجام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: همه ما همانند شهروندان دلسوز لاهیجان بر این باوریم که فردی که بعنوان شهردار از طرف مجموعه شورای منتخب در دور پنجم معرفی خواهد شد باید لیاقت و شهامت و توانایی مدیریت چنین سمتی را از همه لحاظ داشته باشد.
 

فرداد جنابی گفت: بدون شک دغدغه اصلی تمامی مجموعه شورا در دور جدید جلب رضایت شهروندان و رفع مشکلات عموم شهروندان در حوزه های مختلف می باشد.

جنابی یادآور شد، تاکنون تعداد ۳۷ نفر با تحصیلات و گرایشات مختلف کاری جهت تصدی پست شهرداری لاهیجان به مجموعه شورا مراجعه کرده اند و هر کدام با ارائه برنامه های کاری و رزمه و سوابق خویش آمادگی خود را برای این پست اعلام داشته اند که مجموعه شورا پس از نشست های متعدد و بررسی برنامه های متقاضیان و انجام مصاحبه های حضور ی در آینده ای نزدیک و پس از یک جمع بندی کامل نسبت به انتخاب و معرفی بهترین گزینه برای شهرداری لاهیجان اقدام خواهد کرد./تابناک

 
 
 
 

 

About عطیه نصرتی

Check Also

درخشش دوباره فرزند تالش بزرگ پازارگاد با شیخان «ستاره ارتباطی»شد

درخشش دوباره فرزند تالش بزرگ پازارگاد با شیخان «ستاره ارتباطی»شد لوح «ستاره ارتباطی» مدیران ارشد …