۷ راهکار برای کاهش مصرف قند و شکر
▪️اگرچه شکر طعمی لذیذ دارد، اما مصرف بیش از حد آن میتواند آسیبهای جدی به سلامتی وارد کند
▪️راهکار ها👇
🔸 انتخاب مواد غذایی کمقند است میوهها و سبزیجات تازه با فیبر بالا
🔸اگر عاشق شیرینی و کیک هستید، میتوانید با پختن انواع رژیمی آنها در خانه، شکر و روغن کمتری مصرف کنیدبا جایگزین کردن مواد سالمتر مانند آرد کامل و استفاده از شکر کمتر، نهتنها میل خود به شیرینی را ارضا میکنید
🔸استفاده از شیرینکنندههای طبیعی مانند عسل، شیره خرما و انگور
🔸مصرف شیر ساده به جای شیرهای طعمدار مانند شیرموز یا شیرکاکائو میتواند
🔸جایگزین کردن نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابه با آب است
🔸هنگام پخت شیرینی و کیک، میتوانید از طعمدهندههای طبیعی مانند وانیل، دارچین یا پودر کاکائو استفاده کنید
🔸ذائقه افراد بهتدریج میتواند به مصرف مواد غذایی کمشکر عادت کند. با کاهش تدریجی مصرف قند، میتوانید به طعم مواد غذایی کمشکر عادت کنیم