چاپ مطلب چاپ مطلب

🔹فرماندار سیاهکل در دیدار رئیس سازمان چای کشور با وی: شهرستان سیاهکل با برخورداری وجود کارخانجات چای، آماده شکوفایی بیشتر در این حوزه است

همای خبر:به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سیاهکل: در راستای توسعه صنعت چای،حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور با حضور در دفتر کار سیده زهرا میراعلمی فرماندار شهرستان سیاهکل با وی دیدار و گفتگو کرد.

 


در این دیدار، فرماندار سیاهکل با اشاره به ظرفیت‌های ارتقاء یافته شهرستان در صنعت چای اظهار داشت: سیاهکل با برخورداری از پتانسیل‌های محیطی و وجود کارخانجات چای، آماده شکوفایی بیشتر در این حوزه است.

میراعلمی با اشاره به چالش‌های انرژی در کشور تأکید کرد: با وجود محدودیت‌های انرژی، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا صنعت چای کمترین آسیب را ببیند.

وی همچنین از ظرفیت‌های گردشگری باغات و کارخانجات چای در فصل چای‌چینی و فرآوری یاد کرد.

فرماندار سیاهکل از پیگیری های انجام شده برای اخذ تسهیلات مورد نیاز کارخانجات چای قدردانی نموده و درخواست حمایت های بیشتر برای پیشرفت این صنعت در شهرستان شد.

حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور با تقدیر از حمایت‌های فرماندار از چایکاران و کارخانجات چای، اظهار داشت: سیاهکل با دارا بودن باغات و کارخانجات چای می‌تواند سهم بیشتری در این صنعت داشته باشد.

وی همچنین از پیگیری‌های فرماندار برای رفع مشکل قطعی برق کارخانجات چای تقدیر کرد.

About سردبیر ارشد

Check Also

رئیس شورای شهر رودسر خبر داد: استعفای شهردار رودسر پذیرفته شد | «حامدرضا قدیمی» سرپرست شهرداری شد

همای خبر:رئیس شورای اسلامی شهر رودسر از موافقت اعضای شورا با استعفای شهردار این شهر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *