چاپ مطلب چاپ مطلب

آتش نشانی منظم ترین و محبوب ترین سازمان زیرمجموعه شهرداری رشت است

در بازدید بازرس کل گیلان از امکانات و تجهیزات لجستیک سازمان آتش نشانی عنوان شد ؛

آتش نشانی منظم ترین و محبوب ترین سازمان زیرمجموعه شهرداری رشت است

شوقی: آتش نشانی منظم‌ترین و محبوب‌ترین سازمان زیر مجموعه شهرداری رشت است

شهردار رشت با اشاره به نظم و عملکرد قابل‌ تقدیر سازمان آتش‌نشانی این شهر گفت: سازمان آتش‌نشانی رشت منظم‌ترین و بهترین سازمان در میان ۱۰ سازمان زیر مجموعه شهرداری است.

همای خبر- «احمد آقایی» بازرس کل استان گیلان با همراهی «رحیم شوقی» شهردار رشت از امکانات و تجهیزات لجستیکی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت بازدید کردند.
در این بازدید از خودروهای نردبان ویژه عملیات‌های امداد در ارتفاع و خودروهای فرماندهی مجهز به کوادکوپترهای شناسایی هوایی بازدید شد.
همچنین تجهیزات تخصصی اطفای حریق و امکانات تیم‌های امداد و نجات به همراه سه‌پایه نجات و توانمندی‌های تیم غواصی، تیم سی‌بی‌آران (مقابله با حوادث شیمیایی، بیولوژیکی، رادیولوژیکی و هسته‌ای) و تیم زنده‌یاب به همراه سگ‌های نجات نیز از دیگر بخش‌های مورد بازدید بود.
«آتش نشانی» منظم‌ترین و محبوب‌ترین سازمان زیرمجموعه شهرداری رشت است
«رحیم شوقی»  شهردار رشت در نشست با آتش‌نشانان و بازرس کل استان گیلان که با هدف بررسی وضعیت و عملکرد آتش‌نشانی برگزار شد، اظهار کرد: در میان تمامی سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری، آتش‌نشانی رشت با نظم، انضباط و روحیه ایثارگری مثال‌زدنی، عملکرد درخشانی از خود نشان داده است.
وی با بیان اینکه نیروهای آتش‌نشانی همواره با جان و دل در عملیات‌های امداد و اطفای حریق حاضر می‌شوند، افزود: حضور این عزیزان در خط مقدم حوادث، موجب اعتماد و آرامش خاطر شهروندان شده است.
شهردار رشت با اشاره به نقش پررنگ آتش‌نشانان در بحران‌ها و حوادث گذشته از جمله در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: آتش‌نشانی از جمله معدود نهادهایی است که همواره در صحنه حاضر بوده و به دلیل خدمات بی‌وقفه‌اش، مورد علاقه و احترام مردم است.
شوقی در ادامه با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی و محدودیت منابع مالی شهرداری بیان کرد: متأسفانه در این شرایط نمی‌توانیم آن‌طور که شایسته است، از زحمات و تلاش‌های آتش‌نشانان جبران کنیم، اما تمام تلاش خود را برای تأمین حداقل امکانات مورد نیاز آن‌ها به کار خواهیم گرفت.
شهردار رشت تصریح کرد: شهرداری رشت با بیش از ۴۱۰۰ نفر پرسنل در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت است و امیدواریم با همراهی و حمایت مردم و مسئولان، بتوانیم خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهیم.
آتش ‌نشانان نماد ایثار، شجاعت و خدمت‌ رسانی در بحران‌ها هستند
«احمد آقایی» بازرس کل گیلان هم در نشست با آتش‌نشانان رشت ضمن تقدیر از ایثار و فداکاری آنان و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا علی الخصوص شهدای آتش‌نشان، اظهار کرد: برخی مشاغل از تقدس خاصی برخوردارند و آتش‌نشانی یکی از همین مشاغل است که نزد مردم محبوب و مورد احترام است.
وی افزود: بر اساس تعالیم دینی و فرمایشات ائمه اطهار، کسی که آتش و سیلاب را از مردم دفع کند، اجر عظیمی در آخرت خواهد داشت. کار آتش‌نشانان، کاری خدایی است و مزد آن، بهشت است.

با اعتماد به نفس و آرامش درونی بحران را مدیریت می‌کنند که این قدرت از خداوند به آنان داده شده است.
بازرس کل گیلان همچنین شجاعت را ویژگی بارز آتش‌نشانان دانست و بیان کرد: شما قوی‌ترین و شجاع‌ترین مردانی هستید که همچون رزمندگان در میدان نبرد، مقابل حوادث ایستادگی می‌کنید.
آقایی در پایان بر لزوم تأمین تجهیزات و امکانات لازم برای آتش‌نشانان تأکید کرد و از شهردار و رئیس سازمان آتش‌نشانی خواست تا بهترین امکانات را برای این عزیزان فراهم آورند.

  • شوقی: آتش نشانی منظم‌ترین و محبوب‌ترین سازمان زیر مجموعه شهرداری رشت است
  • شوقی: آتش نشانی منظم‌ترین و محبوب‌ترین سازمان زیر مجموعه شهرداری رشت است
  • شوقی: آتش نشانی منظم‌ترین و محبوب‌ترین سازمان زیر مجموعه شهرداری رشت است

About نسرین عشقی

Check Also

مراسم تجلیل از خبرنگاران به میزبانی شهرداری سیاهکل برگزار شد 

مراسم تجلیل از خبرنگاران به میزبانی شهرداری سیاهکل برگزار شد  لاهوتی شهردار سیاهکل در مراسم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *