شیر دامداران گیلان ترشید/ عرضه مرغ در بازار به تعادل رسید/ توزیع یک‌هزار و 50 تن برنج بین اقشار کم‌درآمد

همای  گیلان: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بعد از ظهر امروز در جلسه تنظیم بازار گیلان به تعیین نرخ شیر توسط دولت اشاره کرد و گفت: کارخانه‌داران لبنیاتی از خرید شیر به قیمت اعلام شده توسط دولت سرباز زدند.

علیرضا شعبان‌نژاد با بیان اینکه مقداری از شیر دامداران گیلان ترشیده شده است، افزود: شیرهای ترشیده دامداران دور ریخته شد.

وی با اشاره به ماه مبارک رمضان بیان کرد: مرغ از اقلام پر مصرف در بازار گیلان است.

عرضه مرغ گرم هر کیلو 6 هزار و 250 تومان در ماه رمضان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تصریح بر اینکه مرغ زنده با قیمت 4 هزار و 350 تومان عرضه می‌شود، ادامه داد: مرغ گرم کیلویی 6 هزار و 250 تومان تا 6 هزار و 450 تومان در مغازه‌ها عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه عرضه مرغ در بازار به تعادل رسیده است، خاطرنشان کرد: خرید مرغ از طریق وزارت جهاد کشاورزی به صفر رسیده است.

شعبان‌نژاد از ارسال روزانه 79 تن گوشت مرغ و 62 تن مرغ زنده به بازار تهران از گیلان خبر داد و یادآور شد: اگر قیمت مرغ در بازار تا کیلویی هفت هزار تومان برسد، از نظر ما بازار در تعادل است و با قیمت بیش از آن اقدام می‌کنیم.

توزیع 1050 تن برنج بین اقشار کم‌درآمد گیلان در ماه رمضان

وی به افزایش قیمت برنج در بازار اشاره کرد و گفت: یک‌هزار و 50 تن سهمیه برنج برای توزیع بین اقشار کم درآمد و بازار در گیلان در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان، یادآور شد: در ماه مبارک رمضان سه نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در شهرهای رشت، انزلی و آستارا دایر می‌شود.

وی متذکر شد: امسال ماه مبارک مقدار 700 تن گوشت مرغ منجمد، 68 تن گوشت منجمد و یک هزار و 650 تن شکر سهمیه به گیلان اختصاص داده شده است.

بیست و سومین جلسه تنظیم بازار گیلان در زمینه طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و درباره تأمین و توزیع کالای اساسی شامل برنج، مرغ منجمد، گوشت منجمد و شکر که به قیمت مصوب بین اقشار مردم توزیع می‌شود، در حال برگزاری است.//فارس