كشف محموله چوب قاچاق در لاهیجان

همای گیلان:فرمانده انتظامي لاهیجان گفت: 10 تن چوب قاچاق در بازرسي از يك دستگاه كاميون در اين شهرستان كشف شد.


سرهنگ “قاسم جانعلی‌پور” در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، با اعلام اين خبر گفت: ماموران پاسگاه انتظامي لیالستان حين گشت‌زني در سطح حوزه استحفاظي به يك دستگاه كاميون حامل بار چوب مشكوك شده و براي بررسي بيشتر آن را متوقف كردند.
اين مقام انتظامي اظهار داشت: در بازرسي از اين خودرو، 10 تن چوب قاچاق كشف و متهم 48 ساله اين پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.
وي به تحويل چوب‌هاي كشف شده به اداره منابع طبيعي لاهیجان اشاره كرد و اذعان داشت: كارشناسان ارزش اين محموله را 170 ميليون ريال برآورد كردند.
فرمانده انتظامي شهرستان لاهیجان در پايان با بيان اينكه مبارزه پليس با اخلالگران نظام اقتصادي و قاچاقچيان به صورت مستمر ادامه دارد و حفاظت از منابع طبيعي يك وظيفه همگاني است از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه فعاليت غيرقانوني قاچاقچيان، مراتب را در اسرع وقت از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند .

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir