چاپ مطلب چاپ مطلب

محمد جنید ناصری مدیر مجموعه رستوران ناصری: مشتری مداری، کیفیت و سلامت غذا برای ما ارزشمند است


اختصاصی همای گیلان/مجموعه رستوران گردشگری و سفره خانه سنتی (ناصری) در محیطی زیبا و کاملا بهداشتی با چندین سال سابقه درخشان در امر رستوران داری و گردشگری در شهر زیبای پره سر روبروی جاده نیروگاه با داشتن ۷ پرسنل ثابت، ۱۲ نیروی موقت شامل سالن رستوران با گنجایش ظرفیت ۱۴۰نفر ، سفره خانه سنتی مدرن، با انواع غذاهای ایرانی و محلی پذیرای مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور می باشد. محمد جنید ناصری، مدیریت رستوران ناصری با بیان اینکه مشتری مداری، کیفیت و سلامت غذا برای ما ارزشمند است افزود: رستونهایی با نام شاطر عباس در مسیر تالش به رضوانشهر حتی ییلاقات مشغول فعالیت هستند، قبلا در رستوران ما بنام شاطر عباس همکاری می کردند، بعد از مدتی در محدوده رضوانشهر و تالش اقدام به شعبات با نام شاطر عباس کردند. برای همین منظور رستوران شاطر عباس به رستوران ناصری تغییر نام داد.
مدیر رستوران ناصری در خصوص اخذ تسهیلات از صندوق کار افرینی مجوز گردشگری افزود: تا کنون ۲۳۰ میلیون تومان تسهیلات از صندوق کار افرینی امید دریافت کردیم.
خبرنگار عطیه نصرتی

با کانال همای خبر همراه باشید.http://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

 آغاز پروژه لوله گذاری کاروگیت خیابان شهید حق بین جهت هدایت آبهای سطحی توسط شهرداری لنگرود

 آغاز پروژه لوله گذاری کاروگیت خیابان شهید حق بین جهت هدایت آبهای سطحی توسط شهرداری لنگرود