کاظم کسرایی رسما فرماندار لاهیجان شد+تصاویر

همای گیلان: دکتر محمدعلي نجفي استاندار گيلان با شرکت در شوراي اداري شهرستان لاهيجان کاظم کسرايي را به عنوان فرماندار جديد اين  شهرستان معرفي کرد و از خدمات و تلاش‌هاي 15 ماهه محمد عليزاده ماکلوان در سمت فرمانداري شهرستان لاهيجان قدرداني کرد.
کاظم کسرايي متولد سال 1342 در روستاي گيلاکجان شهرستان رودسر و داراي مدرک فوق ليسانس مديريت دولتي و ليسانس بهداشت حرفه‌اي است
محمد عليزاده در جلسه توديع و معارفه فرماندار جديد لاهيجان با بيان اينکه حمايت هاي مالي و اداري استانداري باعث شد که همه کارمندان بتوانند ادامه تحصيل دهند افزود : سابقه 14 سال فرمانداري در استان اردبيل و همين استان گيلان خدمتي است که در کارنامه کاري خود دارم.

محمد عليزاده با بيان اينکه بيلان کاري من برخورد با مردم بوده که بايد از مردم پرسيده شود افزود: هميشه رعايت ادب و اخلاق اسلامي را در صدر کارهاي خود قرار دادم.

وي با بيان اينکه در سال 80 مديرنمونه دستگاه استانداري در استان اردبيل بودم افزود: البته اين چيزي جز حمايت تمامي دستگاه ها نبود.

عليزاده در ادامه با بيان اينکه در سال گذشته از 12 ميلياردي بودجه اي که پيشنهاد داديم فقط 20 درصد محقق شد افزود:البته استاندار اين خبر را دادند که در شش ماهه اول سال ، اعتبارات واگذاري شده به 55درصد رسيده است.

وي با بيان اينکه در سال گذشته با تحريم هاي ناجوانمردانه روبروشديم افزود: امسال اميد به مردم بازگشت و اميدواريم که تا 100درصد بودجه تا پايان سال محقق شود.
سوابق کاظم کسرايي
نائب رئيس هيأت مديره و مديرعامل شرکت عمران سيماي گيلان (درفک)
از سال 1376 به‌مدت 9 سال، اولين فرماندار شهرستان جديدالتأسيس املش در دولت اصلاحات
رئيس هيأت مديره شرکت راه چاران منطقه آزاد انزلي
نائب رئيس هيأت مديره شرکت کود آلي گيلان
مديرکلي نهاد کتابخانه‌هاي عمومي گيلان
معاونت فرمانداري رودسر
سرپرستي بخشداري رحيم آباد
مسئوليت شهرداري رحيم‌آباد
کسرايي که خواهرزاده آيت‌الله صادق محفوظي ـ مرجع تقليد شيعه و نماينده مردم گيلان در مجلس خبرگان رهبري ـ است، به‌مدت 59 ماه نيز سابقه حضور در جبهه‌هاي جنوب و غرب جنگ تحميلي را دارد

19771kasraei756
19760
1976819758/منبع عکس:زبان گویا