سارق سابقه‌دار دوباره روانه زندان شد

فرمانده انتظامی لاهیجان از دستگیری سارق سابقه‌دار توسط ماموران کلانتری 12 خبر داد و گفت: اين سارق پس از اعتراف به 10 فقره سرقت روانه زندان شد.


همای خبر/سرهنگ “حمید محمدی‌نسب” در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با اشاره به اینکه در پي شکایات مردمی مبني بر وقوع چند فقره سرقت مختلف در سطح شهرستان لاهیجان، پيگيري موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت افزود: ماموران کلانتری 12 با بررسی شیوه و شگرد سرقت‌هاي انجام شده و تعقیب سرنخ‌ها ضمن شناسايي متهم، با تلاش شبانه‌روزی و تعقیب و مراقبت چند روزه او را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان از اعتراف متهم سابقه‌دار به ارتكاب، 7 فقره سرقت از ساختمان‌های نیمه کاره و 3 فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی خبر داد و اضافه کرد: سارق 34 ساله با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد.
اين مقام انتظامي در پایان با تاكيد بر حذف زمینه‌های وقوع جرم خاطرنشان کرد: با برنامه‌ريزي دقيق، احساس مسئوليت و همچنين تجزيه و تحليل جرايم مي‌توان ضريب امنيتي را بالا برد و فضا را براي مجرمان به خصوص سارقان ناامن کرد.

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir