چاپ مطلب چاپ مطلب

حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان در تمرینات تیم چوکای تالش؛

همای خبر/ جهانبخش آرمان، مدیرکل ورزش و جوانان استان با حضور در تمرینات تیم چوکای تالش از ورزشگاه پوریای ولی تالش بازدید کرد.    وی پس از بازدید از ورزشگاه پوریای ولی , قول مساعد بابت تجهیز کامل این استادیوم داد و بیان کرد: مشکل نور پوریای ولی تالش پیش از ماه رمضان رفع می شود .

همچنین آرمان در جمع بازیکنان و کادرفنی باشگاه چوکا تالش نیز حاضر شد و با مدیرعامل، سرمربی، کادر فنی و بازیکنان این تیم به گفتگو پرداخت .و گفت : چوکا جایگاه خوبی در جدول مسابقات دارد اگر با همان اتحاد و هم دلی که در نیم فصل اول داشتید به کارخود ادامه دهید حتما صعود خواهید کرد و مطمئن باشید که من به همراه بقیه مسئولان استان در کنار شما خواهم بود.

با کانال همای خبر همراه باشید.

http://homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

سرپرست زندان‌های گیلان در بازدید از بازداشتگاه؛ تقویت برنامه های قرآنی و تربیتی گامی به سوی بازگشت سازنده مددجویان به آغوش جامعه

سرپرست زندان‌های گیلان در بازدید از بازداشتگاه؛   تقویت برنامه های قرآنی و تربیتی گامی …