چاپ مطلب چاپ مطلب

خبرنگار و اگاهی ✍رضا بژکول پژوهشگر اجتماعی

اختصاصی همای خبر/امروز روز خبرنگار است. افسوس که جز نام گذاری بر یک روز ، حرکت دیگری برای آگاهی دهندگان جامعه نمی کنند !

دردشان را نمی بینند! سختی کار و زندگی پر هزینه و گران این روزهای انان را بر نمی تابند و همچنان حقوق ناچیزی که به آنان پرداخت می کردند ، می کنند !!

اما خبرنگار اگاه ثابت کرده ، رسالتی را که انتخاب کرده ، راه نکویش را نیز همچنان ادامه می دهد و شادی را در همان رنجی می یابد که می نویسد ، خبر می دهد و جامعه را اگاه و بیدار می کند .

چه زیباست در وصف خبرنگار گفته شده : آگاهی ، میوه شیرین حیات است و خبر درخت آگاهی و خبرنگار باغبان این باغ پر بار دانستن و فهمیدن .

باشد که مسئولان ذیربط ، قدر خبرنگاران ازاد ، اگاه ، و دوراندیش را بدانند و نگاهی به مشکلات اقتصادی انان نیز بیاندازند تا این قشر فعال انگیزه ای برای ماندن و خبر داشته باشد .

روزتان مبارک خبرنگار آگاه و دانا ?

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

⚠️ شاید برای شما هم اتفاق افتاده 🩺 منتظر ماندم… نه برای دارو، نه برای تخت… ✍️ انوشیروان مباشرامینی

همای خبر:پذیرش شدم. بستری شدم. تخت هم دادند. کارها قرار بود همان روز انجام شود. …