اختصاصی همای گیلان:شنیده ها حکایت از آن دارد که پس از اینکه در هفته گذشته بسته شنیده های همای گیلان منتشرکرد که یکی ازنماینده های آن ور لاهیجان به دنبال جذب کحال برای معاونت فرمانداری شهرستان خود می باشد امروز یکی از مقامات شهرستان این ور لاهیجان طی تماسی، از معاونت فرمانداری کحالی در این شهرستان خبر د اد. این منبع آگاه افزود: به زودی کحالی را در کسوت معاونت فرماندار شهرستان این ور لاهیجان مشاهده خواهید کرد حال ما مانده ایم که آقای کحالی این ور می رود یا آن ور یا به مرکز!؟/لطفا تکلیف ما را مشخص کنید تا نگویند که سایتها برای خود می نویسند.
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|
خبر مزبور صحت داشته و انگار آيت الله قرباني و دكتر قرباني با نظر هم؛ كحالي را بعنوان تنها كسي كه بايد معاون فرماندار شهرستان آستانه اشرفيه بشود را پيشنهاد داده اند و فشارها آنقدر زياد است كه استاندار عليرغم همه مخالفت هاي شهرستاني به فرماندار دستور داده است كه كحالي را تا ساعت 12 امروز بعنوان گزينه پيشنهادي خودش معرفي كند. ظاهر امر اين است كه فرماندار بناچار اين دستور استاندار را اطاعت نموده است. از قرار معلوم با آمدن كحالي بعنوان معاون فرماندار؛ اسماعيليان كه از اول با مخالفت آيت الله قرباني و دكتر قرباني فرماندار آستانه اشرفيه شده بود بايد برود تا چند ماه ديگر كحالي فرماندار گردد.