پايان سرقت‌هاي سريالي موتورسیکلت در لاهیجان/ كشف 5 دستگاه موتورسیکلت سرقتي

همای خبر/فرمانده انتظامی لاهیجان از دستگیری يك سارق موتورسیکلت و 3 مالخر در این شهرستان خبر داد و گفت: 5 دستگاه موتورسیکلت سرقتي از مالخران كشف شد.


سرهنگ “حمید محمدی‌نسب” در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با تاکید بر اینکه مقابله با سرقت و ناهنجاری اجتماعی عزم همگانی را می‌طلبد، اظهار داشت: نقش مردم در اين زمينه و توجه به هشدارها و توصيه‌هاي پليس نقش بسزايي در پيشگيري از وقوع سرقت دارد.
وی در ادامه با اشاره به وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت به صورت سريالي طي یک ماه گذشته در سطح شهرستان لاهيجان و پيگيري پليس در اين خصوص گفت: ماموران انتظامي با انجام اقدامات فني و بررسی صحنه‌های وقوع جرم، سارق سابقه‌دار این پرونده‌ها را شناسايي كردند.
فرمانده انتظامی شهرستان لاهيجان از دستگيري سارق 29 ساله حين پرسه زني در سطح شهر و انتقال وي به مقر انتظامي خبر داد و بيان داشت: اين فرد در تحقيقات صورت گرفته به 5 فقره سرقت موتورسیکلت و فروش آنها به 3 مالخر اعتراف كرد.
اين مقام انتظامي به شناسايي و دستگيري مالخران و كشف 5 دستگاه موتورسیکلت سرقتي اشاره كرد و افزود: سارق و مالخران با تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند.
سرهنگ محمدی‌نسب در پايان عدم رعايت نکات حفاظتي را مهمترين عامل سوء استفاده سارقان عنوان کرد و اذعان داشت: پليس براي تامين امنيت و ارتقاء احساس آن در جامعه از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كند.

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir