? آشنایی با عوارض گرمکردن مجدد غذاها/ این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید!!!!
برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد.
چند مورد از غذاهایی که گرم کردن دوباره آنها توصیه نمیشود، عبارتند از:
۱️⃣ سبزیجات حاوی نیترات
۲️⃣ برنج
۳️⃣ تخم مرغ
۴️⃣ مرغ
۵️⃣ سیب زمینی
۶️⃣ قارچ
۷️⃣ روغنهای فشرده
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|
