چاپ مطلب چاپ مطلب

۷ راهکار برای کاهش مصرف قند و شکر

۷ راهکار برای کاهش مصرف قند و شکر

 

▪️اگرچه شکر طعمی لذیذ دارد، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامتی وارد کند

 

▪️راهکار ها👇

 

🔸 انتخاب مواد غذایی کم‌قند است میوه‌ها و سبزیجات تازه با فیبر بالا

 

🔸اگر عاشق شیرینی و کیک هستید، می‌توانید با پختن انواع رژیمی آن‌ها در خانه، شکر و روغن کمتری مصرف کنیدبا جایگزین کردن مواد سالم‌تر مانند آرد کامل و استفاده از شکر کمتر، نه‌تنها میل خود به شیرینی را ارضا می‌کنید

 

🔸استفاده از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل، شیره خرما و انگور

 

🔸مصرف شیر ساده به جای شیرهای طعم‌دار مانند شیرموز یا شیرکاکائو می‌تواند

 

🔸جایگزین کردن نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه با آب است

 

🔸هنگام پخت شیرینی و کیک، می‌توانید از طعم‌دهنده‌های طبیعی مانند وانیل، دارچین یا پودر کاکائو استفاده کنید

 

🔸ذائقه افراد به‌تدریج می‌تواند به مصرف مواد غذایی کم‌شکر عادت کند. با کاهش تدریجی مصرف قند، می‌توانید به طعم مواد غذایی کم‌شکر عادت کنیم

 

About مدیر خبر1

Check Also

کبد پرمشغله‌ترین اندام درونی انسان است !

کبد پرمشغله‌ترین اندام درونی انسان است !   – بیش از یک لیتر خون در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *