همزمان با هفته بسیج
آزادی بیش از ۸۰ زندانی گیلانی در رشت
فرمانده سپاه قدس گیلان گفت : به مناسبت هفته بسیج ۸۶ زندانی در استان آزاد و به آغوش خانواده های خود بازگشتند.
سردار حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان در مراسم آزادی این زندانیان با اشاره به مهارت آموزی زندانیان و شاغل بودن  در زندان در شغلهای مختلف، گفت: بازگشت این افراد به کانون خانواده و در جامعه همراه با کسب مهارت های است که آموزش دیده اند و با اطمینان خاطر می توانند با استفاده از مهارت هایشان درآمد کسب کنند.
رضا محمدی اصل مدیرکل زندانهای گیلان هم گفت: ۶۰ بسته معیشتی هم به خانوادههای کم برخوردار زندانیانی که امروز آزاد شدند توزیع شد.
همچنین سردار دامغانی از بخشهای مختلف زندان لاکان رشت بازدید کرد.
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|
				