چاپ مطلب چاپ مطلب

در هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی، از عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان تجلیل شد

در هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی، از عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان تجلیل شد

در هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاون وزیر و رئیس سازمان تات، معاون وزیر در امور زراعت، رؤسای مؤسسات تحقیقاتی و محققین در مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال برگزار شد؛ از دکتر محمود قاسم‌نژاد عضو هیأت علمی گروه باغبانی دانشکده علوم‌کشاورزی برای معرفی ارقام جدید کیوی، به عنوان برگزیده این جشنواره تجلیل شد.

گفتنی است در راستای اجرای سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ارتقای جایگاه صنعت کیوی در استان و کشور، برای اولین بار در کشور، در دانشگاه گیلان سه رقم جدید میوه کیوی با گوشت زرد و طعم جدید اصلاح و معرفی شد که از بین این سه رقم معرفی شده، دو رقم به اسامی طلوع و زرین در گروه رقم‌های زودرس و رقم گیلدا جزء رقم میان‌رس طبقه‌بندی می‌شوند. از ویژگی‌های مطلوب میوه ارقام جدید کیوی، داشتن رنگ گوشت زرد و طلایی، طعم شیرین، رایحه مطلوب و میزان حدود سه برابری ویتامین ث کیوی­‌های سبز می‌باشد که از این لحاظ می‌توانند نقش مهمی در سلامت فرد و جامعه داشته باشد. از نظر اقتصادی نیز به دلیل زودرسی میوه، این ارقام را می‌توان زودتر از رقم گوشت سبز هایوارد برداشت کرد و قبل از ورود میوه توسط دیگر رقبا، به بازار بین‌المللی صادر کرد. این مزیت به همراه ویژگی‌­های مطلوب میوه، می­‌تواند برای صنعت کیوی ایران بسیار سودآور باشد. علاوه بر این، تأثیر تغییرات اقلیمی بر روی ارقام جدید بسیار ناچیز بوده و این ارقام می‌توانند در شرایط نامطلوب اقلیمی، تولید اقتصادی داشته باشند

About مدیر خبر1

Check Also

تهیه و توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی و ۸ دست جهیزیه در راستای طرح قرار دوازدهم اداره اوقاف و امور خیریه لاهیجان و سیاهکل

همای خبر-  رئیس اداره اوقاف و امور خیریه لاهیجان و سیاهکل با اعلام این خبر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *