به طور شگفت انگیزی، پزشکان معتقدند که مصرف منظم سیر می تواند عمر شما را ۱۰ سال افزایش دهد!
سیر برای از بین بردن میکرو فلور بیماری زا در روده ضروری است. حاوی مقدار زیادی مولیبدن و کروم است. همه اینها برای هضم ما لازم است.
کروم در تنظیم سطح گلوکز خون نقش دارد، به این معنی که از ابتلا به دیابت محافظت می کند.
مولیبدن برای تنظیم فرآیندهای متابولیک مورد نیاز است تا آنزیم های ما به خوبی تولید شوند.
خواص اصلی سیر شامل موارد زیر است:
۱. خواص ضدباکتری و ضدویروس
سیر به دلیل ترکیبات گوگردی (مانند آلیسین) خاصیت ضدباکتری و ضدویروس قوی دارد و میتواند به مقابله با عفونتها کمک کند.
۲. تقویت سیستم ایمنی
مصرف منظم سیر میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را در برابر بیماریها مقاومتر کند.
۳. کاهش فشار خون
سیر میتواند با بهبود جریان خون و کاهش فشار خون، سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد.
۴. کاهش کلسترول
ترکیبات موجود در سیر میتوانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهند.
۵. خواص آنتیاکسیدانی
سیر حاوی آنتیاکسیدانهایی است که از بدن در برابر آسیبهای اکسیداتیو و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
۶. بهبود سلامت قلب
با کاهش فشار خون، کلسترول و التهاب، سیر میتواند خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
۷. خواص ضدسرطانی
تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر میتواند به کاهش خطر برخی از انواع سرطان مانند سرطان معده و روده کمک کند.
۸. کمک به سلامت گوارش
سیر میتواند عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشد و در کاهش نفخ، گاز و هضم غذا مؤثر باشد.
۹. کاهش قند خون
مصرف سیر به ویژه در افراد مبتلا به دیابت میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
۱۰. خواص ضدالتهابی
سیر به دلیل ترکیبات فعال خود میتواند التهاب را کاهش دهد و برای بیماریهای التهابی مانند آرتریت مفید باشد.
نکات مصرف
بهتر است سیر خام مصرف شود تا خواص آن حفظ شود