چاپ مطلب چاپ مطلب

ادامه طرح نظارتی برنج با تشکیل پرونده ۱۹۹ میلیارد تومانی در گیلان

ادامه طرح نظارتی برنج با تشکیل پرونده ۱۹۹ میلیارد تومانی در گیلان

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان گیلان گفت: با توجه به افزایش قیمت برنج و تشدید نظارت ها طرح نظارتی برنج در استان گیلان با تشکیل پرونده جریمه ۱۹۹ میلیارد تومانی متخلفان همراه شد.

همای خبر- به گزارش روابط عمومی اداره کل صمت گیلان؛تیمور پورحیدری در حاشیه بازرسی از کارخانجات برنج کوبی بخش سنگر افزود: عمده این تخلفات شامل گران فروشی، عدم ثبت سامانه جامع انبارها و احتکار می باشد.

وی با بیان اینکه در خلال بازرسی‌ها ۱۵۸۳ تن برنج احتکار شده کشف گردید خاطرنشان کرد: با اجرای طرح نظارتی برنج در استان ۳۴۰ بازرسی از شالیکوبی صورت پذیرفت و ۱۱۱ مورد تخلف محرز گردید و پرونده متخلفان جهت اعمال قانون به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

مدیر کل صمت گیلان با تاکید بر اینکه طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و عید نوروز آغاز گردیده است تصریح کرد: این طرح تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد و مردم فهیم گیلان می‌توانند با مشاهده هرگونه تخلف از طریق سامانه ۱۲۴.ir و یا تلفن ۱۲۴ تخلفات مشاهده شده را گزارش نمایند تا بازرسان این اداره کل در مرکز استان و شهرستان‌ها تخلفات گزارش شده را در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

About نسرین عشقی

Check Also

کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت: پروژه ممیزی املاک فرصتی برای توزیع عادلانه خدمات منبع درآمد پایدار برای شهرداری رشت/ رایگان شدن تردد اتوبوس های درون شهری رشت در روزهای برفی

همای خبر؟- به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت ، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *