حق شناس تالشی ها را سربلند کرد
سعید قسمت پور فرماندار ماسال شد
با پیگیری های حامیان دولت در شهرستان ماسال طی حکمی از سوی استاندار گیلان سعید قسمت پور به عنوان سرپرست فرمانداری ماسال منصوب شد
به گزارش تالشان نیوز سعید قسمت پور طی حکمی از سوی هادی حق شناس به عنوان سرپرست فرمانداری ماسال منصوب شد
سعید قسمت پور متولد پره سر رضوانشهر میباشد که سابقه مسئول حراست فرمانداری رضوانشهر بخشداری لنگرود معاونت سیاسی فرمانداری تالش و سرپرستی فرمانداری تالش را در کارنامه خود دارد.
قسمت پور بعد از موذن فرماندار سابق تالش حدود ۴ ماه مسئولیت سرپرستی فرمانداری تالش را بر عهده داشت که با تلاش های شبانه روزی خود و ایجاد رضایتمندی عمومی توانست حمایت استاندار گیلان و حوزه سیاسی استانداری گیلان و حامیان دولت در شهرستان تالش را به خود جلب کند.
گفتنیست به سبب عملکرد مثبت قسمت پور در تالش حامیان دولت و ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در شهرستان ماسال و همچنین نماینده تالش نیز حمایت خود از انتصاب قسمت پور به عنوان فرماندار ماسال را به حوزه سیاسی استانداری اعلام داشتند.
با انتصاب قسمت پور به عنوان سرپرست فرمانداری ماسال دکتر هادی حق شناس رسما بر تبعیض ناعادلانه انتصابات سالهای گذشته خط بطلان کشید و پایگاه اجتماعی دولت در غرب گیلان را مستحکم تر کرد