اجراي طرح امنيت و آرامش نوروزي توسط پليس رشت

اجراي طرح امنيت و آرامش نوروزي توسط پليس رشت


 همای گيلان_ فرمانده انتظامي شهرستان رشت از اجراي طرح امنيت و آرامش با اولويت مبارزه با سرقت و برخورد با سارقان به منظور ارتقاء احساس امنيت اجتماعي براي شهروندان در اين شهرستان خبر داد و گفت: اين طرح تا پايان تعطيلات نوروز ادامه خواهد داشت.

سرهنگ “عيسي روشن قلب ” در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاري پليس، از اجراي طرح امنيت و آرامش نوروزي با استفاده ازتمام امکانات و تجهيزات و بکارگيري حداکثري مأموران انتظامي و همچنين افزايش ناوگان خودرويي و گشت هاي انتظامي محسوس و نامحسوس هدفمند به صورت شبانه روزي باه دف مبارزه با سرقت و برخورد با سارقان به منظور ارتقاء احساس امنيت اجتماعي در شهروندان ، تا پايان تعطيلات نوروزي 1404در سطح شهرستان رشت  خبر داد و اظهار داشت: مبارزه با سارقان و پيشگيري از وقوع سرقت مهمترين وظيفه و اولويت کاري مجموعه انتظامي است.
وي در ادامه به اقدامات موثر و شبانه روزي عوامل انتظامي براي برقراري امنيت و آرامش پايدار در سطح شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: از شروع سال جديد تاکنون طي عمليات‌هاي مختلف، 98 سارق را حين ارتکاب به جرم در شهر رشت دستگير شده‌اند.
فرمانده انتظامي شهرستان رشت تصريح كرد: متهمان پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گفتند و اموال سرقت شده در اختيار مالکالنشان قرار گرفت.
سرهنگ روشن قلب اجراي اينگونه طرح ها را موجب رضايت مردم و از سويي سبب ناامن شدن منطقه براي مخلان نظم و آسايش عمومي دانست و گفت: اينگونه اقدامات به صورت جدي و با شدت بالاتري در سطح اين شهرستان به مرحله اجرا درخواهد آمد.
اين مقام انتظامي در پايان با بيان اينکه شهروندان با رعايت نکات و راهکارهاي پيشگيرانه از سرقت در ايام نوروز براي رفتن به مسافرت و ديد و بازديد اقوام، خاطره‌اي خوش براي خود و خانواده‌شان رقم بزنند افزود: ايجاد حفاظ مناسب براي درب و پنجره، نصب سيستم‌هاي امنيتي نظير دوربين مداربسته و اتصال تصاوير آن به تلفن همراه، استفاده از قفل‌هاي ضد سرقت، استفاده از سيستم روشنايي زمانبندي شده، عدم انتشار عکس و فيلم از سفر تا زمان بازگشت به منزل و سپردن منزل به افراد مورد اعتماد را از نکات لازم و حائز اهميت براي پيشگيري از سرقت عنوان کرد.

پلیس گیلان