اختصاصی همای گیلان:رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان لاهیجان گفت: این ساختمان توسط رمضانی جهت ساخت کتابخانه در جهت ارتقای سطح علمی اهدا گردید.

اکبری افزود: امیدواریم ایجاد کتابخانه در روستا موجب شود تا مردم نهایت استفاده رااز آن ببرند.
آنگاه فرماندار لاهیجان گفت: در زمان گذشته همه علما و دانشمندان و کسانی که به مراتبی رسیده اند در سایه مطالعات می باشند که از طریق کتاب حاصل شده است.
کسرایی افزود: هیچکس به مقامی دست پیدا نمی کند مگر اینکه آگاهی و دانش آن را داشته باشد در گذشته جهت علم آموزی به نقاط دوراعزام می شدند اما امروز از طرق مختلف همچون اینترنت و غیره به علم دست پیدا می کنند اما باید گفت هیچ علمی مانند مطالعه کتاب نیست.
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|



