چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار رودسر در جلسه هماهنگی برنامه های هفته کار و کارگر گفت: حفظ کرامت کارگران وظیفه‌ای همگانی است در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته کار و کارگر، دکتر امیر مرادی بر مسئولیت جمعی در پاسداشت حقوق و منزلت کارگران تأکید کرد


فرماندار رودسر در جلسه هماهنگی برنامه های هفته کار و کارگر گفت: حفظ کرامت کارگران وظیفه‌ای همگانی است

در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته کار و کارگر، دکتر امیر مرادی بر مسئولیت جمعی در پاسداشت حقوق و منزلت کارگران تأکید کرد

به گزارش همای خبر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری رودسر ، دکتر امیر مرادی فرماندار شهرستان رودسر ، روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های هفته کار و کارگر که با حضور اعضا و مدیران شرکت های تولیدی و صنعتی شهرستان رودسر در محل فرمانداری برگزار شد با اشاره به نقش مهم کارگران در تحقق شعار سال جاری با عنوان سرمایه گذاری برای تولید گفت : کارگران رکن اصلی تحقق این شعار هستند و بدون نیروی کار متعهد و متخصص سرمایه گذاری به نتیجه مطلوب نخواهد رسید .

وی تاکید کرد : بزرگترین سرمایه واحدهای تولیدی نیروی انسانی است و این تفکر باید در همه شرکت ها و واحدهای تولیدی و صنعتی وجود داشته باشد و آسیب شناسی مسائل و مشکلات حوزه کار و کارگری از جمله حفظ جایگاه و منزلت کار و کارگر و امنیت شغلی کارگران امری لازم و ضروری است .

مرادی بر برلزوم پرداخت بموقع مطالبات کارگان تاکید کرد و افزود : کارگران باید با آرامش خاطر به فعالیت بپردازند و تاخیر در پرداخت حقوق و بی توجهی به مسائل آنان تاثیر مستقیمی بر کیفیت تولید و خدمات دارد .

وی با بیان اینکه توسعه اقتصادی نیاز امروز کشور است و باید در راستای رونق این حوزه گام های موثر و اساسی برداشته شود گفت : با همدلی و هم افزایی تمامی دستگاههای اجرایی می توان بسترهای لازم برای حضور سرمایه گذاران در شهرستان را فراهم نمود و در این راستا مسئولین ادارات اهتمام ویژه ای داشته باشند .

وی افزود : اقتصاد شهرستان رودسر بر پایه کشاورزی است لذا می توان با فراهم کردن بستر های لازم برای سرمایه گذاری در صنایع فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی زمینه های ارتقاء فرصت های اشتغالزایی و رشد و توسعه منطقه را بالا برد .

مرادی در ادامه با اشاره به وجود ۴۵ کیلومتر نوار ساحلی در شهرستان گفت : بهره برداری بهینه از این نعمت خدادادی و سرمایه گذاری در صنعت شیلات سبب افزایش اشتغال ، درآمد و توانمندی مردم منطقه می گردد .

نماینده عالی دولت خاطر نشان کرد : ایجاد فرصت های شغلی و استفاده از ظرفیت های بالقوه روستاها می تواند نقش موثری در مهاجرت معکوس و ماندگاری مردم در روستا داشته باشد .

نماینده عالی دولت در ادامه به ناترازی انرژی در کشور اشاره کرد و گفت : باید سعی کنیم فرهنگ استفاده از انرژی پاک را در میان مردم نهادینه کنیم و با اشتفاده از پنل های خورشیدی این امر محقق خواهد شد .

وی با بیان اینکه برنامه های هفته گرامیداشت کار و کارگر باید به نحو مطلوبی اجرایی شود افزود : مدیران شرکت های تولیدی و صنعتی شهرستان با ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی به نحو شایسته ای از قشر زحمتکش کارگر تجلیل به عمل آورند

About مدیر خبر1

Check Also

پیام تبریک دکتر محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت به مناسبت سالروز میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت مقام مادر و روز زن

بسم‌الله الرحمن الرحیم سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، خورشید فروزان فضیلت، سرچشمه …