چاپ مطلب چاپ مطلب

ریاست اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی لاهیجان منصوب شد


همای خبر:در مراسمی در دفتر کار فرماندار لاهیجان:
محمدرضا بشردوست به سمت ریاست اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی لاهیجان منصوب شد


به گزارش روابط عمومی فرمانداری لاهیجان، مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان لاهیجان، ظهر امروز با حضور اسماعیل‌زاده مدیر پشتیبانی و توسعه منابع انسانی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان در دفتر کار علیرضا مسچیان فرماندار شهرستان لاهیجان برگزار شد.

فرماندار لاهیجان در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات ارزنده رئیس سابق، بر اهمیت نقش اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیگیری مسائل حوزه اشتغال، حمایت از کارگران و ارتقای فضای کار شهرستان تأکید کرد و برای رئیس جدید در مسئولیت خطیر پیش‌رو آرزوی موفقیت نمود.

در پایان این مراسم، از زحمات و تلاش‌های محمد بزرگی رئیس پیشین اداره کار لاهیجان تقدیر و تشکر به‌عمل آمد و محمدرضا بشردوست به عنوان رئیس جدید این اداره معرفی شد.

شایان ذکر است بشردوست پیش از نیز در سال‌های گذشته ریاست اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی لاهیجان را بر عهده داشته است.


About سردبیر ارشد

Check Also

عبدالحسین داداشی: آستانه‌اشرفیه در برابر جنایت تروریستی ایستاد

همای خبر:عبدالحسین داداشی؛ شهردار آستانه‌اشرفیه در جلسه شورای اسلامی شهر با اشاره به حسن اعتماد …