همای خبر:معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: در حمله رژیم صهیونیستی به منطقه ای مسکونی در مرکز شهر آستانه اشرفیه ۴ واحد مسکونی هدف اصابت پرتابهها قرار گرفت که تا کنون منجر به شهادت ۹ غیر نظامی و مجروحیت ۳۳نفر شده است.
علی باقری اظهار کرد: در این حادثه که بامداد امروز رخ داد چهار واحد مسکونی به صورت کامل تخریب شد و تعداد زیادی از خانه های اطراف نیز در اثر این انفجارها آسیب دید.
وی استانداری با بیان اینکه در این حمله تروریستی تعدادی از شهروندان شهید و چندین نفر نیز مجروح شدند، گفت: تاکنون آمار شهدای این حادثه تروریستی به ۹ نفر رسیده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی با بیان اینکه تعدادی هم در این حادثه مجروح شدند که آمار مجروحان ۳۳ نفر بوده است، گفت: از این تعداد ۵ نفر به بیمارستان منتقل و بستری شده اند و ۲۸ نفر هم به صورت سرپایی مداوا شدند.
به گفته باقری، ۱۶ نفر از مجروحان و شهدای این حادثه زنان و کودکان بودند.
وی افزود: اطلاعاتی تکمیلی متعاقبا اعلام می شود.