چاپ مطلب چاپ مطلب

اختصاصی همای خبر، عطیه نصرتی/ مدیر عامل شرکت تولید و فرآوری شرکت گوشتی چم چم:  برند میناسیان یکی از برندهای مطرح و با کیفیت

اختصاصی همای خبر، عطیه نصرتی/

مدیر عامل شرکت تولید و فرآوری شرکت گوشتی چم چم:

برند میناسیان یکی از برندهای مطرح و با کیفیت

مسعود حنیفی منش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت چم چم با تولید روزانه ده الی ۱۲ تن تولید دارد، تصریح کرد: محصولات تولید شده در ۸ برند مختلف به بازار عرضه می شود که تهران یکی از قویترین بازارها و محصولات شرکت مخصوصا برند میناسیان است.

 

وی با اشاره به ناترازی برق که امروزه دامنگیر صنعتگران و تولید کنندگان شده است، یاداورشد: ناترازی در حوزه صنعت و تولیدات آسیب جبران ناپذیری به تولیدکنندگان وارد کرده است.

 

وی در خصوص مشکلات حوزه صادرات تصریح کرد: به دلیل ماندگاری کوتاه مدت و طولانی شدن مباحث گمرکی امکان صادرات فرآوری های گوشتی چم چم را غیر ممکن ساخته است.

 

 

وی در ادامه به مشکلات ناشی از تحریم ها اشاره و بیان کرد، کمبود قطعات دستگاه‌ها باعث شده خط تولید تا یک ماه متوقف شود.

 

لازم به یاداوری است شرکت چم‌چم در شهر صنعتی رشت یکی از شرکت‌های فرآوری گوشتی است که برای یکصد نفر بصورت مستقیم اشتغال زایی انجام شده است

About مدیر خبر1

Check Also

 تجلیل سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر لنگرود از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار

تجلیل سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر لنگرود از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *