چاپ مطلب چاپ مطلب

جلسه بررسی روند تسریع بهره‌برداری از موزه ابریشم ایران در لاهیجان برگزار شد

جلسه بررسی روند تسریع بهره‌برداری از موزه ابریشم ایران در لاهیجان برگزار شد

 

به گزارش همای خبر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان لاهیجان، جلسه‌ای با موضوع بررسی و تسریع روند بهره‌برداری از موزه ابریشم ایران شنبه ۲۹ شهریور ماه ، به ریاست فرماندار لاهیجان و با حضور رئیس و معاون مرکز توسعه نوغانداری کشور، مدیرکل میراث فرهنگی و دیگر مسئولان ذی‌ربط برگزار شد.

 

فرماندار لاهیجان در این جلسه با تأکید بر اهمیت توسعه فرهنگی و اقتصادی شهرستان، خواستار تسریع در انجام مراحل بهره‌برداری و اجرای کامل دستورالعمل‌های مرتبط با مدیریت موزه ابریشم شد.

 

 

وی همکاری‌های مشترک بین نهادهای مختلف و مدیران شهری را نقطه عطفی در پیشرفت منطقه دانست و بر ضرورت شفاف‌سازی نحوه اداره موزه و اطلاع‌رسانی مناسب به مردم تأکید کرد.

 

همچنین در این جلسه بر استمرار جلسات هماهنگی و بازنگری تفاهم‌نامه‌های موجود تأکید شد تا روند توسعه موزه به شکل منسجم و کارآمد دنبال شود و نگرانی‌های مردمی پیرامون ساعات کاری و نحوه اداره موزه رفع گردد

 

About مدیر خبر1

Check Also

فرماندار رودسر در شورای فرهنگ عمومی: روز رودسر، فرصتی برای معرفی مفاخر و تاریخ گیلان به کشور است

فرماندار رودسر در شورای فرهنگ عمومی: روز رودسر، فرصتی برای معرفی مفاخر و تاریخ گیلان …