فرماندار رشت در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اولویت اصلی شهرستان در سال جاری

فرماندار رشت در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اولویت اصلی شهرستان در سال جاری

 

فرماندار شهرستان رشت با تأکید بر ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها برای جذب منابع جدید اعتباری، گفت: در سال جاری تا حد امکان پروژه جدیدی تعریف نخواهد شد و اولویت مدیریت شهرستان، اتمام طرح‌های نیمه‌تمام و رفع نیازهای اساسی مردم است.

 

به گزارش همای خبر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشت، اسماعیل میرغضنفری در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان رشت که با حضور نمایندگان مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان، مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته مجموعاً ۴۱۰ پروژه در شهرستان رشت با اعتباری بالغ بر ۸۰۸ میلیارد و ۵۹۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان از محل اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی، اعتبارات پیگیری‌شده توسط نمایندگان و سایر منابع در دستور کار قرار داشت.

 

وی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری و شرایط اقتصادی کشور افزود: به دلیل عدم تخصیص به‌موقع اعتبارات، بخشی از اهداف پیش‌بینی شده محقق نشد، اما تخصیص کامل اعتبارات حوزه راه‌های روستایی نشان از توجه ویژه به توسعه روستاها و افزایش ماندگاری جمعیت روستایی دارد.

 

فرماندار رشت با تأکید بر ضرورت انتخاب پیمانکاران توانمند برای اجرای پروژه‌های عمرانی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در انتخاب پیمانکاران دقت لازم را داشته باشند، زیرا تأخیر در اجرای پروژه‌ها موجب افزایش هزینه‌ها و کاهش میزان خدمات قابل ارائه به مردم می‌شود.

 

میرغضنفری با بیان اینکه مدیران نباید صرفاً منتظر اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی باشند، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های ملی و استانی و همراهی نمایندگان مجلس، برای جذب منابع مالی جدید و تسریع در اجرای پروژه‌ها تلاش کنند.

 

وی با اشاره به جذب ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه خط انتقال آب با همکاری مجموعه محرومیت‌زدایی ارتش، نمایندگان شهرستان و مدیران مرتبط گفت: پیگیری مستمر و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها می‌تواند بخشی از مشکلات زیرساختی شهرستان را برطرف کند.

 

فرماندار رشت با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از زیرساخت‌ها و خدمات موجود در این شهرستان مورد استفاده مردم سراسر استان قرار می‌گیرد، بیان کرد: مراکز درمانی، راه‌های ارتباطی و برخی مراکز فرهنگی از جمله کتابخانه مرکزی رشت خدماتی فراتر از محدوده شهرستان ارائه می‌کنند و در توزیع اعتبارات باید این جایگاه ویژه مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه مدیریتی در شهرداری‌ها، به‌ویژه شهرداری‌های کم‌برخوردار، افزود: ایجاد درآمد پایدار بدون استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست و شهرداری‌ها باید با بهره‌گیری از مشارکت بخش خصوصی به سمت توسعه پایدار حرکت کنند.

 

میرغضنفری آب را «الفبای آبادانی» دانست و گفت: تأمین آب شرب همچنان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و نیازهای زیرساختی شهرستان رشت است و باید در صدر اولویت‌های عمرانی قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: پروژه‌های نیمه‌تمامی که سال‌ها از آغاز اجرای آن‌ها می‌گذرد، باید با سرعت بیشتری تکمیل شوند تا مردم آثار و نتایج این طرح‌ها را در زندگی روزمره خود مشاهده کنند.

 

فرماندار رشت در پایان با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان مدیران، نمایندگان مجلس و دستگاه‌های اجرایی گفت: مدیریت شهرستان از هر اقدام و ابتکاری که منجر به جذب منابع اعتباری جدید و شتاب‌بخشی به روند اجرای پروژه‌ها شود، حمایت خواهد کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *