طی حکمی از سوی دکتر بیژن رنجبر؛ دکتر مجتبی ملکی چوبری در سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت ابقاء شد

طی حکمی از سوی دکتر بیژن رنجبر؛

دکتر مجتبی ملکی چوبری در سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت ابقاء شد

 

در پی ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور، دکتر مجتبی ملکی چوبری به همراه رؤسای هفت استان دیگر، با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مسئولیت خود ابقاء شد.

 

به گزارش همای خبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، با صدور حکمی از سوی دکتر بیژن رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجتبی ملکی چوبری با توجه به ارزیابی‌های انجام‌شده و با در نظر گرفتن مراتب تعهد، تخصص، تجارب و عملکرد مدیریتی، در سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت ابقاء شد.

این ابقاء در پی ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور و با توجه به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در اجرای برنامه‌های تحولی، تحقق اهداف سند تحول و تعالی، توسعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری، تعاملات مؤثر برون‌سازمانی و همچنین پیشبرد اهداف دانشگاه صورت گرفته است.

 

بر این اساس رؤسای هشت استان شامل آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، کردستان، گلستان، یزد، اردبیل و گیلان در مسئولیت خود ابقاء شدند که این امر در پی ارزیابی عملکرد این استان‌ها از سوی دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

در بخشی از حکم دکتر بیژن رنجبر خطاب به دکتر مجتبی ملکی چوبری آمده است:

 

با توجه به ارزیابی انجام‌شده و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی، در مسئولیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت ابقاء می‌گردید. انتظار می‌رود با بهره‌گیری از کلیه امکانات مادی، معنوی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه، در جهت اعتلای نظام آموزش عالی کشور گام‌های مؤثری بردارید. امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت، در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید.

 

این حکم در تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵ از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *