پیگیری تکمیل زیرساخت‌های ناحیه صنعتی تموشل در دیدار فرماندار لاهیجان با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان

پیگیری تکمیل زیرساخت‌های ناحیه صنعتی تموشل در دیدار فرماندار لاهیجان با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان

 

فرماندار لاهیجان در دیدار با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان، روند اجرای پروژه آسفالت و تکمیل زیرساخت‌های ناحیه صنعتی تموشل را مورد پیگیری قرار داد.

 

به گزارش همای خبر، علیرضا مسچیان، فرماندار شهرستان لاهیجان، با عباس صابر، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این نشست، آخرین وضعیت اجرای پروژه آسفالت معابر و تکمیل زیرساخت‌های ناحیه صنعتی تموشل مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای تسریع در اجرای این پروژه‌ها با هدف ارتقای زیرساخت‌های شهرک صنعتی، فراهم‌سازی بستر مناسب برای فعالیت واحدهای تولیدی و حمایت از سرمایه‌گذاری در شهرستان لاهیجان، مورد تبادل نظر قرار گرفت.

 

فرماندار لاهیجان با تأکید بر ضرورت تکمیل زیرساخت‌های نواحی صنعتی، بر تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی این مجموعه به منظور ایجاد شرایط مناسب برای توسعه تولید، اشتغال و جذب سرمایه‌گذاری تأکید کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *