تکاپوی عمرانی در رودبار؛ عملیات لولهگذاری «بلوار وحدت» به پایان رسید
شهردار رودبار از اتمام موفقیتآمیز عملیات لولهگذاری در بلوار وحدت خبر داد و گفت: با عبور از این مرحله، عملیات خاکریزی و آمادهسازی بستر برای اجرای سنگفرش و پیادهروسازی با جدیت در حال انجام است.
به گزارش همای خبر به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر رودبار؛ امیر کاظمی فتلکی شهر رودبار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف ارتقای استانداردهای زیرساختی، تسهیل در تردد شهروندان و بهبود سیمای بصری شهر، پروژه عمرانی بلوار وحدت به عنوان یکی از طرحهای اولویتدار مدیریت شهری رودبار، با شتاب قابلتوجهی در حال اجراست.
وی گفت: مدیریت شهری رودبار با تکیه بر کار جهادی و نظارت دقیق بر روند اجرا، توانست عملیات حساس و پیچیده لولهگذاری در بلوار وحدت را در بازه زمانی تعیینشده به پایان برساند.
وی با اشاره به ورود این پروژه به فاز جدید عملیات عمرانی، تصریح کرد: در حال حاضر، تیمهای عملیاتی شهرداری با استقرار ماشینآلات سنگین، در مرحله خاکریزی و تسطیح مسیر قرار دارند. این اقدامات به منظور آمادهسازی بستر نهایی برای اجرای عملیات سنگفرش و ایجاد پیادهراه استاندارد صورت میپذیرد.
شهردار رودبار افزود: تکمیل زیرساختهای شهری، از جمله لولهگذاریهای اصولی و بهسازی معابر، نقشی حیاتی در پایداری پروژههای عمرانی دارد. از این رو، رعایت استانداردهای فنی و کیفیت مصالح در تمامی مراحل این پروژه به صورت ویژه مورد نظارت قرار گرفته است تا بستری ایمن و ماندگار برای شهروندان فهیم رودباری فراهم آید.
کاظمی فتلکی در پایان با قدردانی از صبر و شکیبایی شهروندان، خاطرنشان کرد: شهرداری رودبار تمام توان و ظرفیت خود را به کار گرفته است تا این پروژه در سریعترین زمان ممکن به بهرهبرداری نهایی رسیده و تقدیم شهروندان عزیز گردد

پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|