چاپ مطلب چاپ مطلب

آیت‌الله مکارم‌شیرازی طی نامه ای تذکر داد: آیا بنا بر این است که سازمان سینمایی قداست را بشکند و از خطوط قرمز بگذرد؟

به گزارش همای گیلان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی، پس از استفتاء جمع کثیری از مومنین و مقلدان از معظّم له در مورد فیلم رستاخیز و نمایش چهره تعدادی از شهدای کربلا در آن، معظّم‌له نامه‌ای به ریاست سازمان سینمایی کشوری ارسال کرد که در ذیل برای اطلاع عموم ارائه می‌شود.

makarem-85x85

ریاست محترم سازمان سینمایی کشور جناب مستطاب آقای ایوبی

با اهداء سلام و تحیت:

عده قابل توجهی به دفتر ما شکایت کرده‌اند که چرا در فیلم رستاخیز چهره حضرت قمر بنی هاشم و جمعی دیگر از شهدای کربلا(ع) به طور مشخص نشان داده شده و می‌دانیم این کار آثار نامطلوبی دارد و نیز به بعضی از وقایع تاریخی آن ایراد کرده‌اند.

آیا بنا بر این است که سازمان سینمایی قداست مقدّسات را بشکند و از خطوط قرمز بگذرد!

About

Check Also

بمناسبت فرا رسیدن هفته دولت و همچنین  همزمان با روز بزرگداشت ابوعلی سینا “روز پزشک” دیدار مهندس حسن زاده سرپرست شهرداری کومله و اعضای شورای اسلامی شهر کومله با دکتر عزیزیان ریاست  بیمارستان شهید املاکی بخش  کومله دیدار نمودند

بمناسبت فرا رسیدن هفته دولت و همچنین  همزمان با روز بزرگداشت ابوعلی سینا “روز پزشک” …