مهران دوستدار خبرداد: برگزاری همایش تجلیل از رانندگان به مناسبت روز ملی حمل و نقل / سرویس دهی رایگان در روز حمل و نقل در 5 محور شهر لاهیجان.

اختصاصی همای گیلانمهران دوستدار رئیس سازمان حمل و نقل همگانی شهرستان لاهیجان گفت: سازمان حمل ونقل همگانی لاهیجان درنظر دارد به مناسبت روز ملی حملونقل،همایشی در روز پنجشنبه از ساعت 10 صبح لغایت دوازده ظهر برگزار نماید و عملکرد سازمان حملونقل همگانی لاهیجان و همچنین مراسم تجلیل از رانندگان پیشکسوت و رانندگان ورزشکار و رانندگان با تحصیلات عالیه دانشگاهی و رانندگان جانباز و فرزند شهید دفاع مقدس،با اهدای لوح تقدیر و جوایز  قدر دانی نماید و از کلیه عزیزان فرهیخته دعوت میکنیم که در این همایش حضور داشته باشند.

download (1)

دوستدار همچنین اضافه کرد:  سازمان حمل و نقل همگانی شهرستان لاهیجان در نظر دارد به مناسبت 26 آذر ماه روز ملی حمل و نقل و رانندگان،  توسط 5 دستگاه خودروی ون شهری،از ساعت 7 صبح لغایت 7 شب در 5 محورشهر، دانشگاه،خیابان شهدا،خیابان سردار جنگل،بلوار امام رضا و خیابان امام خمینی به صورت رایگان سرویس دهی نماید که به همین جهت از کلیه ی شهروندان گرامی دعوت بعمل می آید از این خدمات رایگان بهره مند شوند.

جوایزی نیز به کودکان زیر 10 سال اهدا خواهد شد