چاپ مطلب چاپ مطلب

آب سرد چگونه باعث «کبد چرب» می‌شود/ سکته هضم چیست؟

همای گیلان: یک متخصص تغذیه با تشریح اینکه چگونه آب سرد باعث کبد چرب می‌شود، درباره مفهوم سکته هضمی توضیح داد و گفت: چرب شدن کبد و شیوع این بیماری در نسل امروز در طب اسلامی و سنتی مربوط به مصرف بی‌رویه آب سرد است.

 علی هاشمی‌کنی ــ متخصص تغذیه در پاسخ به پرسشی درباره فواید خوردن آب ولرم به‌صورت ناشتا اظهار داشت: خوردن آب ولرم در شروع روز می‌تواند به‌عنوان ترکیب مناسب و ملایمی روند فعالیت سیستم گوارشی را قبل از شروع کار تسریع ‌بخشد.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه نوشیدن آب ولرم به‌صورت ناشتا آغاز خوبی را برای بدن طی روز به ارمغان می‌آورد، افزود: همچنین انجام این کار به‌مدت طولانی و مستمر می‌تواند نتایج مثبت بیشتری برای بدن داشته باشد.

هاشمی‌کنی با اشاره به اینکه بهتر است آب ولرم بدون هیچ نوع افزودنی در آغاز روز میل شود و راجع به کسانی که دچار کمبود وزن و بی‌اشتهایی هستند، به بسیج پزشکی گفت: بهتر است افراد ۱۰ دقیقه بعد از نوشیدن آب ولرم شربت آبلیمو و عسل بخورند تا بتوانند به خوردن صبحانه که وعده اصلی است تمایل داشته باشند.

وی علت اصلی توصیه‌های پزشکان مبنی بر اجتناب از خوردن آب خیلی سرد را بروز بیماری‌های مختلف گوارشی دانست و تصریح کرد: همچنین چرب شدن کبد و شیوع این بیماری در نسل امروز در طب اسلامی و سنتی مربوط به مصرف بی‌رویه آب سرد است.

وی عنوان کرد: سیستم گوارشی بدن دارای دمای خاصی است که با مصرف آب سرد دچار افت شدید دما شده و نخستین عارضه‌ آن وقفه در جریان طبیعی سیستم گوارشی و اختلال در گردش خون است که در اصطلاح عامیانه می‌گوییم روند هضم دچار سکته ‌شده است.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: خوردن آب ولرم در شروع روز می‌تواند به‌عنوان ترکیب مناسب و ملایمی روند فعالیت سیستم گوارشی را تسریع ‌بخشد و آغاز خوبی را برای بدن طی روز به ارمغان آورد.// باشگاه خبرنگاران

 

About سردبیر

Check Also

 آغاز پروژه لوله گذاری کاروگیت خیابان شهید حق بین جهت هدایت آبهای سطحی توسط شهرداری لنگرود

 آغاز پروژه لوله گذاری کاروگیت خیابان شهید حق بین جهت هدایت آبهای سطحی توسط شهرداری لنگرود