چاپ مطلب چاپ مطلب

اسیدپاشی به صورت مرد لنگرودی به خاطر شهادت در دادگاه

همای گیلان: هفته گذشته گزارش وقوع یک فقره اسیدپاشی در لنگرود به دادگستری استان گیلان داده شد.
گزارش حاکی از آن بود که این فرد از سوی متهم به دلیل اینکه در دادگاه علیه وی شهادت داده بود با ریختن اسید درصدد انتقام جویی برآمده است.
محمد رحیمی مدیر روابط عمومی و ارتباطات دادگستری استان گیلان ، در این رابطه اظهار کرد: این قربانی اسیدپاشی مرد میانسالی است که از ناحیه صورت دچار آسیب جدی شده و از طرفی یک چشم خود را نیز از دست داده است.
وی تصریح کرد: پرونده مطروحه در دادگاه مربوط به دعوای حقوقی و مالی بوده که متهم به دلیل اینکه مرد میانسال علیه وی شهادت داده بود درصدد انتقام جویی برآمده است.
مدیرروابط عمومی و ارتباطات دادگستری استان گیلان در پایان گفت: عامل اسیدپاشی دستگیر و روانه زندان شد.

About سردبیر

Check Also

کامیار مرزبانی در شورای اداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، حفاظت از اراضی ملی و جنگلی را اولویت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و این اداره کل دانست و اظهار کرد: در حفاظت از جنگل ها با کسی تعارف نداریم

کامیار مرزبانی در شورای اداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، حفاظت از اراضی …