همای گیلان، کاظم دین محمدی گفت: کهیر نوعی بیماری پوستی با خارش شدید است که بیشتر منشاء عصبی دارد.
وی افزود: در بسیاری از مواقع، افرادی که عصبی میشوند بلافاصله بر روی بدن آنها نقاطی ریز، اما برجسته ظاهر میشود که این ضایعات ایجاد شده کهیر است.
این متخصص طب سنتی با اشاره به خارش شدید ضایعات ایجاد شده به روی پوست تصریح کرد: ضایعات پوستی که در اصطلاح کهیر نامیده میشوند، در مدت زمانی کمتر از ۲۴ ساعت بهبود پیدا کرده و از روی پوست محو میشوند، اما به این خاطر که با خارش شدید همراه بوده اند، گاه جای آنها تا مدتها به دلیل خارش زیاد زخم میشود.
دین محمدی در خصوص مواد غذایی که میتواند منجر به کهیر زدن در افراد مستعد شود خاطرنشان کرد: مواد غذایی و خوراکیهایی از قبیل: بادمجان، کیوی، تخم مرغ، موز و انواع ترشی میتواند در ایجاد کهیر نقش داشته باشند به همین خاطر به افراد مستعد کهیرزدن توصیه میشود از خوردن غذاهای حاوی این مواد خودداری کنند.
وی در رابطه با غذاهایی که میتواند منجر به از میان رفتن کهیر شود تصریح کرد: افرادی که دچار کهیر میشوند باید غذای ساده را در منوی غذایی خود جای دهند. سوپ و عدسی بهترین غذا برای زمانی است که فرد دچار کهیر میشود ضمن اینکه خوردن شربت آبلیمو نیز میتواند حالت گرمای شدید بدن در زمان ایجاد کهیر را کاهش دهد.