چاپ مطلب چاپ مطلب

در ماه مبارک رمضان مراسم محفل انس با قرآن در جمعیت هلال احمر استان گیلان برگزار شد

محفل انس با قرآن با حضور مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه،کارکنان، اعضا و داوطلبان هلال احمر با حضور حجت الاسلام و المسلمین علیزاده مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، حجت الاسلام و المسلمین تسخیری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان در سالن اجتماعات هلال احمر گیلان برگزار شد.

همای گیلان، به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان؛ در این مراسم بعد از قرائت آیات نورانی قران کریم توسط قاریان کشوری و استانی سفره افطاری ساده که با مشارکت کارکنان تهیه شده بود، برپاشد.

گفتنی است: در طول ایام ماه مبارک رمضان به نیت گرامیداشت یاد ۸ هزار شهید والا مقام استان، جمعیت هلال احمر در ۱۶ شهرستان با مشارکت خیرین و داوطلبان، ۸ هزار بسته افطاری ساده تهیه و در اختیار روزه داران در هنگام اذان مغرب قرار می گیرد.

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: اهدای عضو جوان ۲۲ ساله انزلیچی به سه بیمار زندگی بخشید

همای خبر:مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان اظهار …