چاپ مطلب چاپ مطلب

آغاز برداشت برگ سبز چای از هفته آینده در گیلان و مازندران/ ۱۰۰ کارخانه چای برای خرید اعلام آمادگی کردند

رئیس سازمان چای کشور آغاز برداشت برگ سبز چای از هفته آینده را مورد تأکید قرار داد و گفت: تاکنون ۱۰۰ کارخانه چایسازی در شمال برای خرید برگ سبز چای اعلام آمادگی کردند.

همای گیلان، حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور،  از اعلام آمادگی و عقد قرارداد حدود ۱۰۰ کارخانه چایسازی با سازمان چای کشور برای خرید برگ سبز چای چایکاران و کشاورزان خبر داد و اظهار داشت: برداشت برگ سبز چای از هفته آینده و پس از مناسب شدن شرایط جوی در دو استان گیلان و مازندران آغاز می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه برداشت برگ سبز چای از باغ‌های شمال کشور هر سال از پنجم اردیبهشت آغاز می‌شد و امسال به علت بارش شدید باران و سرمای هوا یک هفته به تاخیر افتاده است عنوان کرد: سرمازدگی بهاره برگ سبز از جمله مخاطراتی است که همواره در این فصل از سال باغ‌های چای را تهدید می‌کند.

جهانساز سرمازدگی و خسارت حجم زیادی از باغ‌های چای گیلان در سال‌های گذشته را مورد توجه قرار داد و با تأکید بر اینکه دولت همواره برای حمایت از چایکاران آماده است تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم چایکاران گیلان و مازندران امسال از ۲۵ هزار هکتار باغ چای بیش از ۱۳۰ هزار تن برگ سبز برداشت کنند.

او فعالیت ۱۸۰ کارخانه چایسازی در شمال کشور و عقد قرارداد صاحبان ۱۰۰ کارخانه چای برای خرید برگ سبز چایکاران با سازمان چای را متذکر شد و ابراز داشت: شرایط لازم برای افزایش تولید برگ سبز چای و برداشت محصول باکیفیت فراهم است و امیدواریم امسال نسبت به سنوات قبل شاهد عملکرد بهتری باشیم.

رئیس سازمان چای کشور افزایش ۲۷ درصدی قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه نرخ هر دو بخش چای درجه یک و دو تغییر کرده است افزود: امسال هر کیلوگرم برگ سبز درجه یک ۴۶ هزار ریال و درجه ۲ با ۵۰ درصد افزایش ۳۳ هزار ریال خریداری می‌شود.

جهانساز حمایت از تولیدکنندگان برگ سبز چای و تولید چای خشک باکیفیت و مرغوب را از جمعه اولویت‌های مهم سازمان چای کشور دانست و ابراز داشت: با افزایش میزان صادرات چای خشک ارزآوری خوبی نصیب کشورمان می‌شود از سوی دیگر کشاورزان چایکار نیز رغبت بیشتری برای تولید این محصول پیدا می‌کنند.

رئیس سازمان چای کشور استقبال مصرف‌کنندگان داخلی و گرایش آن‌ها نسبت به مصرف چای ایرانی را در سال مزین به شعار رونق تولید مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با حمایت‌هایی که دولت به‌ویژه در چند ساله اخیر از صنعت چای داخلی داشته انگیزه کشاورزان چایکار برای ورود به باغاتشان و احیاء آن‌ها افزایش پیدا کرده است.

جهانساز فعال بودن کارخانجات چایسازی در گیلان و مازندران، برندسازی و کیفی‌سازی محصول تولید شده را از جمله دستاورد‌های به دست آمده در صنعت چای اعلام کرد و بیان داشت: در همین راستا پرداخت تسهیلات با نرخ سود کم به کشاورزان چایکار و کارخانجات چایسازی نیز از ماه‌ها قبل در دستور کار قرار گرفته است.

منبع تسنیم

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

سرپرست فرمانداری رودسر: توسعه پایدار شهرستان رودسر با همکاری جوامع محلی ممکن است

سرپرست فرمانداری رودسر: توسعه پایدار شهرستان رودسر با همکاری جوامع محلی ممکن است