انتقاد تند از مالک تراکتور؛ چرا در برابر شعارهای ضدملی برخی هواداران سکوت می‌کنید؟

انتقاد تند از مالک تراکتور؛ چرا در برابر شعارهای ضدملی برخی هواداران سکوت می‌کنید؟

 

🔹روزنامه جوان در یادداشتی با انتقاد از شعارهای قومیتی و تفرقه‌افکنانه برخی هواداران تراکتور، خواستار پاسخگویی مالک و مدیران این باشگاه شد.

 

این روزنامه نوشت:

🔹مقابله با توهین‌های نژادپرستانه در ورزشگاه‌ها ضروری است، اما نباید شعارهای مخالف وحدت ملی نادیده گرفته شوند.

🔹در این یادداشت، ترک زمین مسابقه از سوی تراکتور در واکنش به توهین‌های تماشاگران ملوان اقدامی قابل دفاع توصیف شده است. بااین‌حال، نویسنده پرسیده چرا مسئولان تراکتور در برابر شعارهای قومیت‌گرایانه برخی هواداران خود واکنش مشابهی نشان نمی‌دهند.

🔹روزنامه جوان همچنین به استفاده برخی تماشاگران از پرچم‌های خارجی و طرح ادعاهای سرزمینی درباره آستارا و گردنه حیران اشاره کرده و از مالک باشگاه خواسته است موضع روشنی در این زمینه اتخاذ کند.

🔹این روزنامه هشدار داده است که تداوم شعارهای تفرقه‌انگیز در ورزشگاه‌ها می‌تواند به انسجام ملی آسیب بزند و مسئولان باشگاه‌ها باید برای جلوگیری از توهین و تنش‌های قومیتی اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *