چاپ مطلب چاپ مطلب

قائم مقام وزیر کشاورزی در گیلان: توجه ویژه ای به پرداخت به موقع پول چایکاران داریم

همای گیلان:قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس شورای اسلامی گفت: توجه و اهتمام ویژه ای برای پرداخت بموقع بهای برگ سبز چای خریداری شده از کشاورزان چایکار داریم.

ˈخلیل آقاییˈ روز یکشنبه در دیدار با استاندار گیلان افزود: در بحث خرید تضمینی برگ سبز چای، پرداخت به روز پول به کشاورزان از جمله نکات مهمی است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم بگونه ای که پیش از آنکه عرق کشاورز خشک شود، پول خود را تحویل بگیرد.

وی اظهار داشت : باید با کمک و همراهی کشاورزان، موضوع بهزراعی باغات چای مورد توجه ویژه قرار گیرد به گونه ای که کشاورزان احساس کنند دولت از آنان پشتیبانی می کند.

استاندار گیلان نیز در این دیدار با اشاره به قیمت مناسب خرید تضمینی برگ سبز چای گفت: با توجه به شرایط جدید، حمایت های دولت و برنامه های پیش رو دیگر ، ماندگاری چای در انبارها بی معناست.

ˈمحمدعلی نجفیˈ در این دیدار با اشاره به اعتبار یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی در بخش چای افزود: با اختصاص این مبلغ در بخش چای، اشتیاق خوبی بین کشاورزان و دست اندرکاران چای ایجاد شده که امیدواریم شاهد توسعه و شکوفایی در بخش چای باشیم.

وی توجه به تحقیقات و پژوهش در بحث چای را از جمله نکات مهم در جهت شکوفایی این بخش دانست و تصریح کرد: باید مطالعات مفیدی برای چای انجام شود تا با برنامه ریزی مناسب، این بخش رشد یابد.

وی بر لزوم بهزراعی باغات و افزایش کمی و کیفی تولید چای تأکید و اضافه کرد: با توجه به حرکت خوبی که در بحث چای آغاز شده، باید تولید و فروش مناسب داشته باشیم و ماندگاری چای در انبارهای دیگر بی معناست.

نجفی با بیان اینکه متأسفانه در سالهای گذشته خیلی از فرصت های شغلی در این بخش از دست رفته، افزود: در فصل های زمستان و پاییز بدلیل اینکه کشاورزان در آن ایام کمتر در مزارع حضور پیدا می کنند، آمار اشتغال در استان پائین می آید اما در بخش چای به گونه ای است که در فصل پاییز و زمستان باید آماده سازی صورت گیرد.

طبق مصوبه شورای عالی اقتصاد، قیمت هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال جاری ۱۸ هزار ریال و درجه دو ۱۰ هزار ریال تعیین شده است.

امسال همچنین یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت بهای برگ سبز چای و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بهزراعی و هرس باغات چای در بودجه در نظر گرفته شده است.

استان های گیلان و مازندران ۳۴ هزار هکتار باغ چای دارند که دو هزار هکتار در غرب مازندران و بقیه در استان گیلان است.

افزون بر ۶۰ هزار خانوار در گیلان و مازندران به چای کاری اشتغال دارند./ایرنا

About

Check Also

دیدار همزمان نمایندگان رشت و صومعه سرا با سیاهکار زاده: ترسیم فرصت های هم افزایی نمایندگان مجلس گیلان با سازمان منطقه آزاد انزلی

دیدار همزمان نمایندگان رشت و صومعه سرا با سیاهکار زاده: ترسیم فرصت های هم افزایی …